Dubajban érte az újév Habony Árpádot

2016. január 01. 13:27

A miniszterelnök hivatalos megbízással nem rendelkező tanácsadója először ünnepelhetett újévkor médiatulajdonosként. Birodalma viszont lassabban épül, mint az az óév közepén várható volt.

2016. január 01. 13:27

A jelek szerint elhíresült, majd elérhetetlenné tett ibizai videója után sem lett visszafogottabb Habony Árpád – már ami a mulatás luxusfokát illeti. A 444.hu szúrta ki azt a mikroblogra feltöltött fotót, amelyen a Desert Palm luxusszálloda embere várja Mr. Arpad Habonyt Dubajban, szilveszterkor. Amint a 444.hu is megjegyzi, a Desert Palm luxusszálloda 20 perc autózásra van a reptértől, lehet ott fürdőzni, van masszázs, de lovagolni, teniszezni, bort kóstolni és madarakat lesni is lehet.

Habonynak egyébként volt mit ünnepelnie: a korábban csak Orbán Viktor hivatalos megbízással nem rendelkező, titokzatos tanácsadójaként ismert politikai stratéga a 2015-ös évben lépett ki a fényre, s vált papíron is médiatulajdonossá. Üröm az örömben: az eredeti tervek szerint televíziót, rádiót, napi és hetilapot valamint internetes portált is magában foglaló médiabirodalomból egyelőre a Lokál nevű ingyenes lap, valamint a 888.hu indult el és működik.

Összesen 290 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. január 04. 13:26
Szánalmasak ezek az agyhalott zsideszbolsik akik most Habonyt védik ugyan olyan fanatikusan, ugyan úgy mocskolnak bárkit aki megkérőjelezi Habonyt mint ahogy Simicskát védték amikor Simicska volt a zsideszbolsik védőszentje. Ezek a zsideszbolsik mindent gondolkozás nélkűl lenyelnek amit a felcsúti odatálal nekik.
Mindjárt
2016. január 04. 12:38
MOCSKOS KOMMUNISTA, HAZAÁRULÓ MUNKÁSŐR FIDESZ! Zoltai az 1956-os forradalom alatt a kecskeméti repülőtéren teljesített katonai szolgálatot. A forradalom után munkásőr lett a Kőbányai Textilgyárban, illetve belépett a kommunista állampártba, az MSZMP-be is. A Miniszterelnökséget vezető miniszter (Lázár) tanácsadója.[2] https://hu.wikipedia.org/wiki/..
Mindjárt
2016. január 04. 12:33
AZ IS HÁNYINGERT KELT A MOCSKOS KOMMUNISTA FIDESZBEN, HOGY NEKIK MEGFELELT AZ A TASNÁDI AKIT MÉG A GYURCSÁNY KORMÁNY IS ELUTASÍTOTT. "Tasnádi László azt mondta, nem érzi úgy, hogy le kellene mondania, mert ő csak kém- és terrorgyanús emberekről jelentett a rendszerváltás előtt. Azóta az is kiderült, hogy Tasnádi dolgozott Nagy Imre újratemetésén is, és ÁVH-s ügynököket irányított. A Fidesz politikusai azzal védték Tasnádi kinevezését, hogy a kémelhárítás egy szakma, amit ő soha nem is titkolt, azaz nem besúgó, mint például az egykor ugyancsak III/II-es tiszt, Medgyessy Péter, hanem szakember." Minden ami mocskos, minden ami hazaáruló, minden ami tolvaj, minden szemét a Fideszben található. Tasnádi László (államtitkár) Pályafutását Volán-ügyintézőként kezdte, majd 1978-ban szerelt fel a BRFK-hoz.[2] 1989-ben, a rendszerváltás idején a BRFK III/II-es operatív tisztje volt.[3][4][5] 2000-ben, az első Orbán-kormány alatt nevezték ki bűnügyi igazgatónak az APEH-nél, majd 2002 decemberében váltották le az első Gyurcsány-kormány idején.[2] 2013. március 13-án vezérőrnaggyá léptette elő Áder János köztársasági elnök.[6] 2014. június 15-től rendészeti államtitkár lett, ami múltja miatt feltűnően ellentmondott a kormányzat kommunistaellenes retorikájának.[3][4][5] Múltja miatt lemondásra szólította fel a Fidesz-kormányzatot jellemzően támogató CÖF-CÖKA is közleményben.[7] A szlovákiai SME lap is felemlegette az ellentmondást a Fidesz antikommunista retorikája és Tasnádi államtitkári kinevezése között.[8] https://hu.wikipedia.org/wiki/..
Mindjárt
2016. január 04. 09:27
Bűzlik az Orbán család! Kiderült Orbán Viktor titka: az apósa is III/III-as ügynök volt Ha valakiben felmerült az a kérdés, hogy miért késik a történelmi szembenézés, miért nem lakolnak meg a kommunista gyilkosok, miért nem ismerhetjük meg azokat, akik jelentéseket írtak, embereket, családokat megnyomorítva, most megkaphatja a választ. Orbán Viktor miniszterelnök apósa, Lévai István szintén a Rákosi-rendszer besúgója volt. A kuruc.info egy nappal a kommunizmus áldozatainak emléknapja után jelentetett meg egy összeállítást, amely hivatalos iratokkal bizonyítja, hogy a miniszterelnök feleségének apja ügynök volt. A portál emlékeztet: Lévai István 1922. augusztus 18-án született Szolnokon, anyja Deák Mária volt. Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában fellelhető iratok (ÁBTL 3.1.1. B-77726) szerint 1955. augusztus 29-én szervezte be ügynöknek a mezőgazdasági elhárítás. A beszervezést a szolnoki S. Tóth Mihály államvédelmi hadnagy végezte terhelő adatok alapján. Lévai István a „Lenkei” fedőnevet kapta, és a mezőgazdaság területén, az úgynevezett „kulákvonalon” foglalkoztatták. Egy 1957-es értékelő megállapítás szerint „…az ellenforradalom előtti időszakban elég jó munkát végzett.” Lévai apukának, aki egyébként mindössze 6 elemivel rendelkezett, a mezőgazdasági vonalon kellett tevékenykednie, és bár arról nincs információ, hogy kiket jelentett fel, de mivel ő is kuláknak számított, valószínűleg teljesítenie kellet ahhoz, hogy a hatalomhoz való lojalitását bizonyítsa. Orbán Viktor 1986-ban került a családba, amikor feleségül vette a Lévai lányt. Lévai István egyébként 2006-ban elhunyt. MOST 2015-BEN VÉGRE AZ IS KIDERÜLT, HOGY MIÉRT MARADT EL A FELELŐSSÉGRE VONÁS, MIÉRT NEM SIKERÜLT SZEMBENÉZNI A KOMMUNIZMUS BŰNEIVEL ÉS AZ ÁLDOZATOK MIÉRT NEM JUTOTTAK JÓVÁTÉTELHEZ, ÉS MIÉRTT MARADT TITOKBAN A MÚLT. Ehhez csupán annyi kellett, hogy az ügynök vejéből miniszterelnök legyen. http://alfahir.hu/kiderult_orban_viktor_titka_az_aposa_is_iiiiii_as_ugynok_volt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!