Március 17-18: az agykutatás napjai

2017. március 13. 16:17

„Az agykutatás hete” országos programsorozat részeként az ELTE TTK-n is rendeznek előadásokat, filmvetítést, poszterbemutatót, beszélgetéseket 2017. március 17-18-án.

2017. március 13. 16:17
A kétnapos rendezvény előadásain az érdeklődők hallhatnak arról, milyen agyi folyamatok zajlanak játék és feladatmegoldás közben (Gulyás Attila, MTA KOKI, március 17. 14 óra).
 
Szó lesz a tapasztalatok átadásáról, az emberi kommunikációról, a tanulás társas formáiról (Gergely György,  Közép-európai Egyetem, március 17. 15 óra), a játék szerepéről az állatok életében (Altbäcker Vilmos, Kaposvári Egyetem, március 18. 14 óra) és a játékfüggőségről (Topál József, MTA TTK, március 18. 15 óra).
 
Emellett szerveznek pszicho-fiziológiai játszóházat mindkét napon 10-18 óra között, ahol a résztvevők agykutatók felügyelete mellett elemezhetik a  kísérleti állatok viselkedését, vagy figyelhetik és mérhetik az emberi reakciókat.
 

A programot filmvetítés, poszterbemutató és a Nemzeti Agykutatási Program eredményeinek bemutatása is színesíti.

A hétvége részletes programja itt olvasható. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!