Volner: Jakab Péter harmatgyenge szereplése miatt kitört a Jobbikban a palotaforradalom

2021. szeptember 30. 17:26

A Volner Párt névadója hírt kapott arról, hogy a Jobbikban többen is rendkívüli kongresszust és tisztújítást követelnek a pártelnök kínos lebőgése miatt.

2021. szeptember 30. 17:26
null

Mint ismeretes, a 28-án befejeződött előválasztáson Fekete-Győr András és Jakab Péter eredménye az előzetes várakozásokat nagyban alulmúlta. A jelenlegi adatok alapján Jakab Péter csak 13,61%-ot, míg Fekete-Győr András csupán 3,49% ért el.

Azt hittem, csak Fekete-Győr András nyakát szorongatják a Momentumban, de tévedtem...”

 – kezdte Facebook-posztját Volner János. A bejegyzésben megírta, hogy Jakab Péter harmatgyenge szereplése miatt kitört a Jobbikban a palotaforradalom. Szerinte a Jobbikon belül hatalmas a csalódás az eredményben, viszont a hatalmas csalódás mértékét csak 

a jobbikosok dühe haladja meg: többen is rendkívüli kongresszust és tisztújítást követelnek a pártelnök kínos lebőgése miatt”.

A Volner párt arca egy erős következtetést vont le a bejegyzés végén: „sokan csak most szembesültek azzal, hogy Jakab tényleg Gyurcsány csicskája lett, de hiába a szolgálatkészség, a Jobbik végbélkúpként oldódott fel a baloldalban”.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2021. október 01. 15:53
Gyurcsány az elmúlt 10 év alatt az MSZP-ből környékezett meg néhány szerencsétlen faszt, aki tönkre tette a pártját és vele az egész ellenzéket. Most a Jobbikból sikerült kiszemelnie egy balfácánt, aki hajlandó tönkre tenni a pártját és vele együtt az ellenzéket is. Bravó, miferink zseniálisan csinálja!
BobbyBacsi
2021. október 01. 11:27
Személy szerint úgy vélem ez az egész előválasztási bohózat is padlózott.1M zavazót tudtak megmozgatni,amiből jócskan lehettek Fidesz szavazók is.Na most ha a szamokat nézzük Dobreva se nagyon örülhet a cirka 400000 szavazójának.Csak hát dúrva lenne beimerni hogy a semmire dobtak ki az ablakon milliókat.
No comment no cry
2021. október 01. 05:08
A pontos megfogalmazás: "... oldódott fel az aloldalban." Az ellenzéki összefogás irányítói már régóta csak aloldal, nem baloldal. Sajnos.
tetx
2021. szeptember 30. 22:30
Jakab mehet vissza a balettbe, nevelőtanárnak, már ha egyáltalán kelleni fog bárkinek is egy ilyen ostoba, nagypofájú, szánalmas bohóc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!