Hillary Clinton: Magyarok Magyarországon és az Egyesült Államokban, menjetek szavazni!

2022. április 02. 08:25

A volt amerikai külügyminiszter szerint Putyin ukrajnai inváziója is azt bizonyítja, hogy harcolni kell az autokrácia ellen és meg kell védeni a szabad, demokratikus társadalmakat.

2022. április 02. 08:25
null

Hillary Clinton volt demokrata elnökjelölt és külügyminiszter a magyar választásokról írt a Twitteren. Bill Clinton amerikai elnök felesége úgy véli, Putyin ukrajnai inváziója is azt bizonyítja, hogy harcolni kell az autokrácia ellen és meg kell védeni a szabad, demokratikus társadalmakat. Az április 3-i magyar választások lehetőséget adnak a demokrácia megerősítésére.

Magyarok Magyarországon, az Egyesült Államokban: menjetek szavazni!

(Fotó: Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter a Nanette Burstein rendező által készített Hillary című film bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2020. február 25-én.MTI/EPA/Ronald Wittek)

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. április 12. 19:16
Mentek...láttak....győztek!
ujujuj
2022. április 04. 13:47
Ott voltunk, botoxolt kurva. :) Remélem olvastad az eredményt.
Takagi
2022. április 02. 21:30
Pofa be vén roggyant komcsi. Undorító a fejed és a lelked is. Csaló geci voltál és vagy most is. Háborús bűnös.
de France
2022. április 02. 20:17
Kicsi vagyok én...galád vagyok én... Orbán a kisszéken: https://egriugyek.hu/mindenki-ugye/orban-viktor-ugyanazzal-a-szekkel-jarja-az-orszagot-amelyikrol-egerben-is-szonokolt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!