Megszűnik a járványvédekezésben résztvevők ingyenes utazása a BKK járatain

2022. június 14. 12:50

Szerdától nekik is jegyet kell váltaniuk.

2022. június 14. 12:50
null

Mint ismert, június 14-én, kedden jár le a veszélyhelyzet ideje alatt a járvány elleni védekezésben részt vevő egészségügyi dolgozóknak és hallgatóknak, szociális  dolgozóknak, közszolgálati tisztviselőknek, rendvédelmi és honvédelmi hivatásos állomány tagjainak utazási kedvezményéről szóló kormányrendelet hatálya – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

Így szerdától már csak érvényes jeggyel vagy bérlettel használhatják a BKK járatait a járvány elleni védekezésben résztvevők – tudatták.

Nyitókép: MTI / Mohai Balázs

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fidesz2032
2022. június 15. 00:50
Na. Végre! Fizetnek végre azok a naplopó "ápoló"-nők! Nem mi helyettük! Kis balos "szolidaricska" mind az! HAZA-kiárúsító picsák! Dolgoznának valami kétkezi munkát az "ápolás" helyett!! Most a járvány múltány sírnak, hogy csinálniuk is kell valamit! Én is tudok picsogni, hogy jaj, sok a munka! NEM LESZAROM FEHÉRNÉP?? EZ A DOLGOD! Lusta népség!
Zsolakomarom
2022. június 14. 14:28
Merkelyt karoba kellene huzni
Mich
2022. június 14. 13:09
Kamugeri fellélegezhet: ott megint jön be egy kis zsozsó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!