Mémmel szúrt oda Orbán Viktor az Európai Parlamentnek

2022. december 12. 12:00

Eva Kaili korrupciós ügyét a magyar kormányfő sem hagyta szó nélkül.

2022. december 12. 12:00
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt,őrizetbe vették az Európai Parlament baloldali alelnökét, Eva Kailit. A hatóságok egy Katarral kapcsolatos korrupciós ügyben folytatott nyomozás során vették őrizetbe a politikust, az ügyészség szerint a vesztegetők jelentős pénzösszegekkel és értékes ajándékokkal próbálták lefizetni az uniós parlament több magas rangú tagját. A hétvége folyamán aztán vizsgálati fogságba helyezték Eva Kailit. 

Az eset kapcsán megszólalt Orbán Viktor is.

Jó reggelt kívánok az Európai Parlamentnek!”

– írta, hozzácsatolva az alábbi mémet:

Nyitókép: Johanna Geron / POOL / AFP 

Összesen 440 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. december 13. 07:15
Nnna Évike! HOGYITYEG A FITYEG??? OTTAN A "HŰVÖSÖN"???
jánosbácsi
2022. december 12. 17:53
Nálunk ezt másképpen csinálják. Szép csendben megszüntették a nyomozást Farkas Flórián botrányos roma programja ügyében Bizonyítottság hiányában hétévnyi nyomozás után ért véget az eljárás a Híd a munka világába program ügyben. 1,6 milliárdos költségvetésű program miatt az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala, az OLAF is vizsgálódott. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2016-ban példátlan módon elismerte, hogy védhetetlen visszaélések történtek a brüsszeli pénzeket felemésztő projektben, ezért felmondta az uniós támogatási szerződést az Országos Roma Önkormányzattal, és kötelezték a támogatás visszafizetésére. Az összegből 1,3 milliárd forintot átvállalt a kormány, csak a fennmaradó 300 millió forintot kellett valójában visszafizetni.
lewdberg
2022. december 12. 17:37
a logikátok szerint akkor az egész magyar parlament is korrupt, hisz Völner is az volt :)
zorroro
2022. december 12. 17:25
Ez a görög nő csak egy klasszikus (x megvesztegeti y-t) korrupció, ami mindenhol előfordul (lásd pl völlner-schadl-ügy). Magyarországon RENDSZERSZINTŰ - KORMÁNY ÁLTAL IRÁNYÍTOTT - KORRUPCIÓ van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!