Ez még nyávogni is tud: autóként hirdette meg macskáit egy menhely

2023. május 22. 09:38

Fogadjunk, hogy ilyet még nem látott!

2023. május 22. 09:38
null

Egy amerikai menhely a használt autó hirdetések mintájára tette közzé, milyen macskák várják náluk azt, hogy örökbefogadják őket. A georgiai Pippi’s Place Pet Rescue az egyik legnépszerűbb amerikai használtautó-portál, a Carvana mintájára szerkesztett hirdetéseket a jelenlegi lakóiról,

és még attól sem riadt vissza, hogy az egyes autómárkák neveit összemossa a cicás szakzsargonnal.

A Vezess.hu szemléje alapján olyan szóviccek keletkeztek, mint a 

  • Catillac,
  • a Furrari,
  • a Furcedes vagy a 
  • Meowzda.

Arról nem adtak tájékoztatást, hogy mennyire sikeres a marketingakció és hány macska talált új otthonra ezáltal, mindenesetre a közösségi oldalakon nagyon népszerűek lettek.

Nyitókép: Tuul & Bruno Morandi / Getty Images

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. május 22. 14:11
Egy puttony kölyökmacskát/kölyökkutyát kívánok minden állatkínzás elleni szakértőnek a küszöbére! Hol lehet leadni őket névtelenül?
lurker
2023. május 22. 12:07
a macskákat nem tukmálni kell, hanem sterilizálni, főleg a kóbor macskákat. a madárállomány érdekében.
bunko_jobbos
2023. május 22. 10:06
Sosem értettem ezt a mehelyesdit. Állatból annyi van, mint kajából. A kóbor ebek, macskák stb. annyit szaporodnak, amennyit tudnak. Aztán amelyik nem hal meg éhen, az sikeres lesz. Ez az evolúció törvénye. Ez olyan, mintha nem vennél tudomást a gravitációról. Persze, le lehet győzni, amíg van kerozin a repülődben, le tudod. De utána le kell szállnod vagy lezuhansz. Az araboknál nem kutyák vannak, hanem gyerekek. Most volt egy ismerősöm Szaúd-Arábiában. Hát nem kutyukáztak az arabok, hanem babakocsiztak. A bledi tónál voltam nemrég, a 30-as pár a piros szíveskénél a 2 kutyuskájával szelfizett, egy német nő meg a macskájáét tolta babakocsiban! Nem viccelek sajnos. :-( A kutyukázást pótléknak adják a gyerek helyett.)
Scio
2023. május 22. 10:03
pedig lehetett volna szexpartner is...pussy, pussy, pussycat!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!