Berlusconiék betiltották az onlájn pókert

2009. július 31. 10:38

Az olasz kormány már régóta be akarja tiltani az onlájn pókert, most megtalálták a módját, hogyan.

2009. július 31. 10:38

Az olasz kormány júliusban úgy döntött, hogy Olaszországból tiltják az online pókeroldalakat. Az olasz politikai vezetés már korábban is kísérletet tett arra, hogy blokkolja a külföldi szerencsejáték és pókeroldalakat, azonban az EU kemény szankciókat és büntetést helyezett kilátásba a korlátozás megteremtése esetére.

Az olasz kabinet azonban nem vetette el az ötletet, mára meghoztak egy törvényt, amely kimondja, hogy olasz adófizető állampolgárok Olaszország területéről csak olyan pókertermeket látogathatnak, amelyek be vannak jegyezve egy olasz bizottságnál, továbbá a szerverek Olaszország területén találhatók. Ezzel a döntéssel már az EU sem szállt szembe, így a héten a törvény értelmében a Pokerstars.com meg is tette a szükséges lépéseket, és nem engedte belépni oldalára az Olaszországból érkező felhasználókat.

Olaszországban betiltják az online pókert? (hvg.hu)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MadNed
2009. augusztus 19. 15:39
Cavinton: Miért tették jól? Eleve nem értem, hogy miért kell betiltani, vagy hogy miért fáj bárkinek is, hogy hol pókerezem? Kíváncsi lennék valakinek a véleményére aki úgy gondolja, hogy "jól tették". Tényleg szeretném megérteni ezt az álláspontot. Üdv: MadNed
Cavinton
2009. augusztus 02. 11:29
Milyen jól tették. Kár, hogy ezzel egyedül vannak.
békepap
2009. július 31. 13:34
úgy tudom, elvben magyarországról is tilos, mégis boldog-bodogtalan játszik (én is) minden ellenállás nélkül. ha technikailag nem tudják tiltani, akkor a törvény semmit nem ér. a pokerstars mostani intézkedése is könnyen kijátszható, nem is beszélve a többi tucatnyi pókeroldalról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!