Itt az Explorer 9

2009. november 19. 14:41

Bemutatták a fejlesztők a böngésző új verzióját.

2009. november 19. 14:41
A Los Angeles-i Professional Developers Conference fejlesztői konferencián a Microsoft programozói bemutatták a Windows 7-be épített böngésző, a sokat szidott Internet Explorer 8 utódját.
 
A tesztprogram mutatói szerint a kilences Explorer nagyon korai verziója nagyjából öt-hatszoros sebességnövekedést ért el az IE8-hoz képest, amivel már majdnem utolérte a Firefoxot, bár a Chrome és a Safari sebessége még mindig messze van tőle.
 
Az új Explorer a HTML 5 és a CSS3 szabványok támogatását ígéri, és a bonyolultabb műveleteknél a Windows grafikus rendszerét, a DirectX-et hívja segítségül a megjelenítés gyorsításához. A fejlesztők továbbá minden eddiginél biztonságosabb rendszert és a külső forrásokból futó kódok szigorú felügyeletét ígérik.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!