Három nap van hátra az elnökválasztásig

2016. november 05. 11:39

Az amerikai elnökjelöltek az utolsó napokban mindent megtesznek az ingatag államok voksaiért.

2016. november 05. 11:39

Az utolsó napokban a kulcsfontosságúnak tartott ingatag államokban kampányolnak az amerikai elnökjelöltek – tudósít az Euronews.

Hillary Clinton Pennsylvaniában, Michiganben és Ohióban kampányol, Beyoncéval és Jay-Z-vel az oldalán, miközben a sötét és megosztó jövőkép elutasítását kéri az emberektől. 

Ezalatt Donald Trump New Hampshire-t, Pennsylvaniát és Ohiót járja azt hangoztatva, hogy neki nincs szüksége énekesekre vagy világsztárokra ahhoz, hogy szimpátiát ébresszen az emberekben.

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
halothane
2016. november 06. 10:10
Ha klintonné győz akkor Orbán nyalni fogja a szája szélét zavarában!
Gusztáv13
2016. november 05. 21:55
Mrs. Clintont nem más mint az FBI vizsgálja, egy újra kinyitott nyomozás eredményeképpen. A hirhedt emailekről van szó, amelyeket Clintonné privát szerveréről küldtek széjjel és amelyek érzékeny állambiztonsági információkat tartalmaztak. És nem egy vagy két emailről beszélünk, hanem 35.OOO-ről! A hir megrázta a hisztérika táborát és Mr. Trump már több államban, lásd Utah, Arizona vagy a key state Florida is biztosan vezet. Természetesen nem tudni, hogy ki lesz a következő elnök, de a korábbi jóslások, hogy Clintonné a 1OO%-os BIZTOS jelölt, immáron alaposan megdőltek. November 8-án este úgy 1O óra tájban megtudjuk!
aleb19
2016. november 05. 20:06
Trumpot lelovik majd ugye?
Akitlosz
2016. november 05. 19:56
"Három nap van hátra az elnökválasztásig" Milyen elnökválasztásig? Az elnököt nem úgy választjuk, hanem a parlament nevezi ki, de az sem 3 nap múlva lesz, hanem jövőre, ha "a Viktor engedi".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!