Okkult afro-svájci volt a zürichi lövöldöző

2016. december 21. 14:11

Egy ghánai származású 24 éves svájci férfi volt a hétfő esti zürichi, iszlám központban történt lövöldözés elkövetője. Pár nappal korábban egy gyilkosságot is elkövethetett. A támadó öngyilkos lett, már csak a holttestére találtak rá.

2016. december 21. 14:11

Az NZZ arról ír: a hétfőn este Zürichben, egy szomáliai muszlim központban történt lövöldözés elkövetője egy 24 éves, ghánai származású svájci férfi volt. Az illető utána öngyilkosságot követett el, csak a holttestére találtak rá.

Az elkövetőnek nincsenek sem dzsihadista, sem szélsőjobboldali kapcsolatai. Okkult nézetei voltak, a rendőrség kerékpártolvajként tartotta számon. Ugyanakkor fegyvertartási engedélye volt és saját pisztollyal rendelkezett.

A hatóságok szerint ez a ghánai származású férfi követett el egy gyilkosságot szombaton is Zürich környékén: az áldozat itt egy 24 éves chilei férfi volt.

A muszlim központban egy svájci és két szomáliai embert sebesített meg a támadó, most már túl vannak az életveszélyen.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
74bro
2016. december 24. 15:51
Csalódtam a svájciakban. Tudniuk kellett volna, hogy a ghánaiak diszlájkolják a szomálikat. Régi elintéznivaló.
Mutimi
2016. december 21. 18:37
Afro-svájci. Bővítjük a szókincset?
Morgen
2016. december 21. 18:33
"Az elkövetőnek nincsenek sem dzsihadista, sem szélsőjobboldali kapcsolatai. Okkult nézetei voltak, a rendőrség kerékpártolvajként tartotta számon. Ugyanakkor fegyvertartási engedélye volt és saját pisztollyal rendelkezett." Ebben összefoglalták Európa lelkivilágát!
választópolgár
2016. december 21. 16:53
Már minket is próbáltak volna szoktatni a gondolathoz jópár évvel ezelőtt is: https://www.youtube.com/watch?v=4rrMPWG9UCI&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201612
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!