Új japán őrület: házasodj virtuális anime lányokkal!

2017. július 04. 17:53

Japánban egy új játéknak köszönhetően virtuális, saját fejlesztésű anime lányokhoz mehetnek hozzá a játékosok. Egy ilyen „szerencsés vőlegény” pénteken vette el a saját maga által alkotott hölgyet.

2017. július 04. 17:53

A Niitzuma LovelyxCation nevezetű anime játék keretében a játékosoknak egy saját maguk által kreált karakterrel kell kapcsolatot ápolniuk, majd bónuszként el is vehetik a virtuális „menyecskét” – írta a Ruptly.tv. Az alkotók ezzel egy eddig példátlan eszközzel léptek be a játékpiacra.

A videón az egyik játékos esküvője látható, aki a virtuális szemüveget magára öltve mondhatta ki a boldogító igent. 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zalailáma
2017. július 05. 11:58
Tetszik az online magazinod, kösz, hogy megosztottad, olvasni fogom. A helyesíráson azonban kellene kicsit javítani: pl. nem értem, hogy a 'férfi' és a 'feminizmus' szavakat miért kell mindig nagy betűvel kezdeni.
Huffnágel Pista
2017. július 05. 08:03
JAPÁNBAN MÁR NEM DIVAT A PINA http://www.huffnagelpista.com/japanban-mar-nem-divat-a-pina.html JAPÁNBAN MÁR NEM DIVAT A PINA - MÁSODIK, BEFEJEZŐ RÉSZ http://www.huffnagelpista.com/japanban-mar-nem-divat-a-pina---masodik-befejezo-resz.html SEXODUS - ELSŐ RÉSZ: A FÉRFIAK HÁTAT FORDÍTANAK A NŐKNEK ÉS A TÁRSADALMI ELVÁRÁSOKNAK http://www.huffnagelpista.com/sexodus---elso-resz-a-ferfiak-hatat-forditanak-a-noknek-es-a-tarsadalmi-elvarasoknak.html SEXODUS - MÁSODIK RÉSZ: A FEMINISTÁK ÁRMÁNYKODÁSA MIATT NEKED NEM LESZ SE PASID, SE FÉRJED, SE GYEREKED http://www.huffnagelpista.com/sexodus---masodik-resz-a-feministak-armanykodasa-miatt-neked-nem-lesz-se-pasid-se-ferjed-se-gyereked.html
USS Angel
2017. július 05. 05:59
"Szépek a lányok, és én mégis egyedül járok..." :)
adam
2017. július 04. 23:30
Nevetséges, szánalmas, lehangoló, dermesztő, kétségbeejtő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!