Felugró hal ölt meg egy horgászt Ausztráliában

2020. augusztus 16. 18:12

Egyelőre nem tudni, hogy milyen hal okozta a tragédiát.

2020. augusztus 16. 18:12
null

Ritkán előforduló balesetben halt meg egy horgász Ausztráliában: egy nagy hal ugrott ki a vízből és a férfi mellkasának csapódott – közölte az Északi Terület rendőrsége.

Az 56 éves férfi Darwin város kikötőjének közelében horgászott pénteken egy hajóban családjával és barátaival; a vízből egy hatalmas hal ugrott ki, és a férfit akkora ütés érte a mellkasán, hogy elvesztette az eszméletét. A többiek hívták a rendőrséget, majd a Cullen-öbölbe hajóztak, ahol a mentők megpróbálták a sérültet újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

„Rendkívül szokatlan balesetről van szó” – fogalmazott a rendőrség, azt azonban nem tudják, hogy milyen hal okozta a tragédiát.

Két évvel ezelőtt már történt hasonló eset, de az szerencsés kimenetelű volt: egy felugró makréla egy nő nyakának csapódott; az áldozat éppenhogy túlélte a balesetet.

(MTI)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peter.jordanson
2020. augusztus 17. 20:47
Felkészül: a bajszos főhorgász a Sándor-palotából. Ürgebőrbe varrt patkányhalak partraszállása várható sorosista NGO segítséggel, három óránál!
Akitlosz
2020. augusztus 17. 19:50
Jó hír. Milliónyi horgászok által kinyírt halra jut egy fordítottja.
EMM195
2020. augusztus 17. 09:38
Gratulálok a halnak. Milliárdból egy visszavágott.
masikhozzaszolo
2020. augusztus 17. 09:35
Meglátta a csalit, beugrott érte. Tanulság: ne tedd azt, amit nem szeretnéd, hogy veled tegyenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!