Soros Györgyöt bírálta, lekeverte a Fox News

2020. szeptember 18. 17:32

Soros a vagyonával akarja megreformálni az amerikai igazságszolgáltatást – erről beszélt Newt Gingrich, az amerikai képviselőház volt elnöke a minap a Fox News hírcsatornán, amikor a csatorna egyszerűen lekeverte a neves republikánust – írta meg a Magyar Nemzet.

2020. szeptember 18. 17:32
null

Éles kritikával illették az Egyesült Államok politikai jobboldaláról a Trump-párti televízióként elhíresült Fox Newst, miután a csatorna lekeverte Newt Gingrich korábbi amerikai kongresszusi képviselőt, a képviselőház egykori elnökét. Gingrich épp arról beszélt, hogy Soros György miképp pumpál dollármilliárdokat az amerikai igazságszolgáltatásba, így segítve elő többek között baloldali ügyészek erőpozícióját. Utóbbiak rendőrellenesek, nem hajlandók a bűnelkövetők bebörtönzésére, ami a demokrata vezetésű városok biztonságának látványos romlásához vezet.

Épp tegnap engedtek szabadon valakit, akit két gyilkosságért is keresnek New Yorkban” – mondta Gingrich, aki nem fejezhette be a gondolatmenetet, mert a két másik vendég, Melissa Francis és Marie Harf politikai elemzők a szavába vágtak, majd a műsorvezető, Harris Faulkner le is keverte a neves republikánust. Francis szerint „nem biztos, hogy ebbe a beszélgetésbe bele kellene keverni Sorost”, amire kollégája, Harf élő adásban csak úgy felelt: „Egyetértek Melissával” A botrányos beszélgetésről készült videót rengetegen osztották meg az interneten.

A Fox szerint ez csak egy apró incidens volt

A Fox News tegnap kénytelen volt reagálni. A Gingrichet lekeverő műsor házigazdája, Harris Faulkner apró incidensnek nevezte az esetet. Egyúttal beismerte, hogy a „szeretett és tisztelt” politikus mondanivalóját félbevágták, pedig a csatorna igenis törekszik az őszinte és nyitott párbeszédre. Közben Dick Morris jobboldali politikai elemző, egykori kampánystratéga a Newsmax csatorna műsorán nevezte megdöbbentőnek a történteket. Szerinte Soros lényegében be akarja dönteni az amerikai igazságszolgáltatást, így kulcsfontosságú lenne, hogy a Gingrichéhez hasonló vélemények meghallgattassanak.

Az amerikai Breitbart cikke az esettel összefüggésben kiemeli: már 2018-ban ismert volt, hogy a milliárdos „progresszív” ügyészeket pénzel, főként Észak-Kaliforniában. Értesüléseik szerint országszerte legalább huszonegy olyan kerületi ügyész van, akik biztosan Soros kottájából játszanak. Akadnak olyan esetek is, ahol a spekuláns egyszerű baloldali aktivistáknak segített pozícióba kerülni – írja a Magyar Nemzet.

Kép forrása: Newsmax-videó

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2020. szeptember 21. 08:27
Gyuri bá' a ma élő legnagyobb oligarcha. Még a Windows NT-vel sem kell bíbelődnie .. Berakja a zsét, kiveszi, unalomból beleveri az asztalilámpát a brazil qrvájának a fejébe - a filantróp. Átrepül at EKB, az EB elnökéhez. Még egy feljegyzés sem marad mi a faszról diskuráltak. A Tabánban mindig van szabad teniszpálya, csak most nincs kedve játszani itt.
Akitlosz
2020. szeptember 20. 17:23
A CNN Trump elnököt is lekeveri. A külföldi adók, Sky News, Al Jazeera végig adták Trump sajtótájékoztatóját, a CNN inkább a saját embereit beszéltette a stúdiójában.
cutcopy
2020. szeptember 20. 09:52
Eltüntették egy nagy vörös csillaggal..
Shlomo Morel, egy igaz ember
2020. szeptember 20. 00:00
Ez a sorosozás durva antiszemita, náci konteó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!