Harminc nő perli a Pornhubot, amiért a beleegyezésük nélkül került ki róluk videó

2021. június 18. 17:04

A nők szerint a Pornhub mögött álló Mindgeek cég „bűnös vállalkozást” működtet, és nyereségvágyból kizsákmányolja az embereket.

2021. június 18. 17:04
null

Harmincnégy nő perelte be a Pornhub mögött álló Mindgeek céget, mert állításuk szerint a beleegyezésük nélkül töltöttek fel róluk videókat az oldalra – írja az NBC News. 

A perelő nők közül többen azt állítják, szexuálisan kihasználták és megerőszakolták őket, egyikőjük azt mondta, a videó készítésekor 17 éves volt, és állítása szerint az akkori barátja kényszerítette bele abba, hogy videót csináljanak. A Pornhub tagadja a vádakat, a 34 nő állításairól azt mondták, „teljesen abszurdak, meggondolatlanok és hamisak”. A videómegosztó azt is állítja, ők zéró-toleranciát hirdettek a beleegyezés nélkül feltöltött videók ellen, és minden panaszt kivizsgálnak.

Nyitókép: Jack Taylor / AFP. Illusztráció.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hlaci83
2021. június 19. 03:26
Régi vicc, de idevág: Pénztárnál - Asszonyom ez az 5 ezres hamis. - Akkor engem tegnap megerőszakoltak... VISZONT!!!!!! Ha vki tényleg visszaél videó-felvételekkel, képekkel, annak a kurva anyját!!
vtznmnksr
2021. június 18. 23:53
Az nem zavarta ezeket a cafkákat, hogy baszás közben videót készítettek róluk, de az már igen, hogy ezt mások ingyen megnézhetik.
begmann1
2021. június 18. 22:00
.
Magyarok Pásztora
2021. június 18. 20:45
Ezek a kurvák is a pénzre hajtanak mint a femcsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!