Izrael megtiltja orosz oligarchák jachtjainak kikötését

2022. március 05. 14:10

A háborúzó állam polgárai nem is tárolhatják a zsidó országban a hajóikat, a repülőiket.

2022. március 05. 14:10
null

Izrael is csatlakozott az Oroszországot sújtó szankciókat bevezető országokhoz – számolt be az Euronews az Ynetre hivatkozva. Mostantól az amerikai szankciókkal sújtott orosz oligarchák nem léphetnek be Izraelben sem, és nem köthetnek ki jachtjaikkal az ország kikötőiben, nem tárolhatják Izraelben sem a hajóikat, sem a repülőiket. 

Korábban az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az Európai Unió is jelentett be szankciókat egyes orosz oligarchák ellen, például a számláik befagyasztását és a tulajdonaik lefoglalását.

(Fotó: a Rosznyeft igazgatósági elnökének, Igor Szecsinnek a luxusjacthja/YouTube)

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jack Reynor
2022. március 05. 22:22
Be kellene fejezni az oligarcházást. Vagy ezentúl minden üzletembert hívjanak oligarchának Bill Gatestől kezdve Alfred Nobelig.
gyaloggos
2022. március 05. 19:49
MÁR többször leírtam, érthetetlen számomra, az OROSZ OLIGARCHÁK miért nem ÁZSIAI bankokban tartották a pénzeiket? Hm....?
gyaloggos
2022. március 05. 19:47
A KERTEMBE beengedném őket, az efféle, ilyen kis motoros ladikokat, CSAK hát hosszában a fél utca, szélességében meg két vagy három utcányi hely kellene, annyival meg nem rendelkezem!
Sany Xepi
2022. március 05. 18:55
Az ukrán oligarchiákét nem, ez már kettős mércés kollektív bűnösséget takar. Ja és mi van akkor, ha elsősorban zsidónak mondja magát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!