Az ukránok ismét gabonatáblák felgyújtásával vádolják az oroszokat

2022. július 08. 20:20

Az ukrán külügyminisztérium szóvivője egy hatalmas, lángoló gabona mezőről osztott meg egy képet a hivatalos Twitter-oldalán.

2022. július 08. 20:20
null

Oleg Nikolenko, az ukrán külügyminisztérium szóvivője egy hatalmas, lángoló gabona mezőről osztott meg egy képet a hivatalos Twitter-oldalán. Az ukrán tisztviselő szerint az gabonatáblákat az orosz erők gyújtották fel, a megszállás alatt álló Zaporizzsja régióban. 

– fogalmazott Nikolenko.

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. július 10. 19:46
Az oroszok meg az ukránokat. A bibliát mindkét fél olvasta.
Kivűlálló
2022. július 09. 22:38
1; Kinézem, hogy nem az oroszok gyújtják fel a gabonatáblákat, hanem au ukránok, de megpróbálják az oroszokra kenni. 2; Ez a fotó bárhol készülhetett. 3; Véletlenül is kigyulladhat (főleg, amennyi rakétát indítgatnak mostanság arra felé...). 4; Ukrajnának talán fel kéne szedni a vízi aknákat Odessza kikötője mellől és akkor mehetne az ukrán búza! Legyen az én bajom, de én inkább hiszek az oroszoknak, mint az ukránoknak!
mokány
2022. július 09. 12:54
Ady Endre : A grófi szérűn című verse . Itt a grófok , a földek globalista tulajdonosai . Faust : " Aranyborjú fennen trónol , mindenki előtte hódol , Érte koldus és király , fékevesztett táncot jár ... "
csulak
2022. július 09. 12:42
szerintem meg a zukranok gyujtottak fel ezeket a parcellakat, a jo reklem kedveert !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!