Nem kerül több Hitler-címkés bor a boltok polcaira

2022. augusztus 21. 22:24

A forgalmazó megunta, hogy mindig magyarázkodnia kell a termékei miatt.

2022. augusztus 21. 22:24
null

Több évnyi huzavona után megváltoztatják az úgynevezett Hitler-borok címkéjét: Vini Lunardelli úgy döntött, nem kerül többé ilyen palack a piacra – idézte a Wantd In Rome című olasz lapot a napi.hu.

A lap szerint az Udine közelében dolgozó olasz borász 1995-ben a történelmi portrékkal díszített üvegeivel vált híressé.

Olyan címkékkel kerültek a borai forgalomba, amelyek többek között Sztálint, Francót, Himmlert, vagy Hitlert ábrázolták.

Azonban a Wanted In Rome úgy tudja, hogy ennek a szériának vége.

Mint írták, nem a rengeteg bírálat, hanem vállalkozáson belüli változás vezetett a módosításhoz: a 80 éves Vini ugyanis átadja fiának a cég vezetését. Az ifjabb Lunardelli több sajtóorgánumnak is azt nyilatkozta, azért döntöttek így, mert unják már annak bizonygatását, hogy nem nácik.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2022. augusztus 22. 15:23
Csoda, hogy eddig lehetett Hitlert rakni a borcímkére.
Nabakker
2022. augusztus 22. 11:24
Bezzeg a libsi TV-ék Discovery stb, minden este ezerrel tolják Hitlert az arcunkba!
Aerion
2022. augusztus 22. 10:55
Nem kerül több Hitler-címkés bor a boltok polcaira ------ Mer'? Mi a probléma vele, ha zelenszkij, meg a náci brancsa oké?
Gyugyesz
2022. augusztus 22. 09:45
Egy üveg száraz Hitlert lesz szives!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!