ISW: Megromlott Putyin kapcsolata a katonai parancsnoksággal

2022. szeptember 19. 12:14

Az intézet szerint az orosz elnök egyre inkább az irreguláris csapatokra támaszkodik, nem pedig a hagyományos egységekre.

2022. szeptember 19. 12:14
null

Az Institute for the Study of War (ISW) szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök egyre inkább az irreguláris csapatokra támaszkodik, nem pedig a hagyományos egységekre.

Mint írják, „Putyin megromlott kapcsolata a katonai parancsnoksággal részben magyarázatot adhat arra, hogy a Kreml egyre nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy rosszul felkészült önkénteseket toborozzon irreguláris egységekbe, ahelyett, hogy megpróbálná őket tartalékba vagy helyettesítő állományba vonni a hagyományos orosz harci egységek számára”.

Nyitókép: Putyin és Sojgu szemlét tartanak (Yuri KADOBNOV / AFP)

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vamonos
2022. szeptember 20. 00:28
Egy másik cikkben azt olvastam, hogy a katonai vezetés teljeskörű mozgósítást akart, Putyin meg nemet mondott rá.
AnyádSeSzeret
2022. szeptember 19. 19:22
Szép kivetítés, érdekes módon ukrán oldalra (Zselé és Zalu) is ezt mondják, csak orosz irányból. Akkor most mi a helyzet és melyik a valós? :)))
LancelotDuLac
2022. szeptember 19. 17:01
Hamarosan kiesik a Kreml palota tornyából "véletlenül" Putyin! xDDD
Kivűlálló
2022. szeptember 19. 15:39
Szerintem Oroszország nincs ráutalva az "Institute for the Study of War" tanácsaira és saccolgatásaira!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!