Figyelmeztet az orosz nagykövet: Kijevnek vége, ha Moszkva valódi háborúba kezd

2022. szeptember 16. 09:00

„Győzelemre állunk, ezt nyugodtan írja le” – mondta a nagykövet.

2022. szeptember 16. 09:00
null

Viktor Tatarincev stockholmi orosz nagykövet svéd újságíróknak adott interjújában azt mondta, hogy Kijevnek akkor lesz vége, ha Moszkva a „különleges katonai műveletről” áttér a valódi háborúra – írja a TASZSZ orosz állami hírügynökség.

– mondta a diplomáciai képviselet vezetője, aki a háborús övezetben kialakult helyzetről annyit mondott:

A nagykövet hozzátette, a nyugati országoknak nem szabad elfelejteniük, hogy lehetetlen elszigetelni Oroszországot a világ többi részétől.

Nyitókép: Alexander NEMENOV / AFP

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. szeptember 16. 20:12
Oroszország megkezdi a háborút?
Armageddon
2022. szeptember 16. 13:31
Ebben a " nemháborúban" az a jó, hogy az ellenfelek tolmács nélkül küldhetik el egymást a jóqrvaannyukba(!) Az itteni orosz ügynökök meg tanuljanak meg normálisan magyarul.
Cyklon
2022. szeptember 16. 10:51
Sóvárogva várjuk a BÉKÉT, amelyet Moszkva valódi háborúja remélhetőleg elhoz magával.
kerekperec
2022. szeptember 16. 10:42
Ha megnézzük a jelenlegi ukrajnai népirtást és az ukrajnai társadalom elleni bűncselekményeket csupán gonosz lelkű diktátorok képesek kigondolni és megtervezni. Az Ukrán népirtást Putin kormánya szándékosan tervezte és szervezett erőfeszítésekkel követik el, mert csak az tud elegendő eszközt és képességet összegyűjteni az ilyen nagy léptékű erőszak végrehajtásához. Ilyen bűncselekmények csak is autokratikus körülmények között történhetnek. Bár természetesen minden országban megtörténhetnek rossz dolgok, a világ történelme többszőr bebizonyította, hogy csak a diktatúrák követnek el szándékosan ilyen iszonyúan kegyetlen, tömeges atrocitásokat. Ez a mocskos fasiszta/náci szadista Putyin azért van a KGB-be, ahová nyilvánvalóan olyan emberek mennek Oroszországban, akik nem tudnak megfelelő, kielégítő karriert elképzelni máshol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!