Tagesspiegel: Orbán Magyarország energiaválságának kezelésére használja a Twittert

2022. október 24. 10:33

Ez az egyetlen logikus magyarázat arra, hogy miért csatlakozott egy hete a platformhoz – fejti meg a német lap szerzője.

2022. október 24. 10:33
null

Orbán Viktor egy hete regisztrált a Twitterre, ahol valószínűleg Magyarország energiaválságát próbálja kezelni – fejti meg a Tagesspiegel.

Ez az egyetlen logikus magyarázat arra, hogy miért csatlakozott egy hete a platformhoz,

miért kommunikál ott kizárólag angolul, és miért „keresi” barátját, Donald Trumpot – hangoztatja a cikkíró. Orbán a nemzetközi közönséget akarja megnyerni ügyének.

A lap szerint a magyar miniszterelnök olcsó benzinnel próbálja biztosítani népszerűségét, amit csak azért tud finanszírozni, mert az orosz olaj a vezetéken keresztül sokkal olcsóbb, mint a tengeri szállítás. „A magyar költségvetés egyszerűen nem tudja finanszírozni a Putyin cégeivel való sürgős szakítást. Ezért Orbánnak minden alkalmat meg kell ragadnia, és minden platformot fel kell használnia, hogy a szankciók ellen tiltakozzon, amelyekben minden problémája gyökerét látja” – olvasható a Tagesspiegelen. Hozzáteszik:

Függősége agresszívabbá teszi Orbánt, mint valaha.

Nyitókép: Facebook

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2022. október 25. 12:37
"az orosz olaj a vezetéken keresztül sokkal olcsóbb, mint a tengeri szállítás" JÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!?
KBA98
2022. október 24. 17:14
and, und?????? Mi a baj?
Reszelő Aladár
2022. október 24. 15:37
Ha megengedő vagyok, akkor azt mondom, hogy ezek képtelenek különbséget tenni egy vezető személyes ambíciói és az általa vezetett ország érdekei között. Ha szigorú vagyok, akkor azt mondom, hogy ezek gazemberek, akiknek megint böki a csőrét, hogy Dr Miniszterelnököt most sem sikerült becsapdázni és az ellenzéknek most sem fog a hatalom választások nélkül az ölébe hullani.
Ninini
2022. október 24. 14:47
Ez egy "írjámávalamit, fél oldalnyi kéne" akció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!