Nem akarja a JP Morgan, hogy Kanye West náluk bankoljon

2022. október 13. 19:06

Alighanem a zenész korábbi kijelentései miatt szakítják meg vele a kapcsolatot.

2022. október 13. 19:06
null

Candace Owens amerikai influenszer osztotta meg, hogy a JP Morgan Chase bank megszakítja kapcsolatát Kanye Westtel, miután a rapper egy „fehér életek is számítanak” feliratú pulóverben fotózkodott a Párizsi Divathéten.

A pénzintézet közölte a zenésszel, november végéig van ideje arra, hogy a megtakarításait másik bankba vigye, akkortól ugyanis megszüntetik a számláját. A bank nem indokolta, miért szakítja meg kapcsolatát Kanye Westtel, akit nemrég a Twitter is letiltott, az Instagram pedig korlátozta profilját.

Kapcsolódó

A különc rapperből lett konzervatív botrányhős – Kanye West portréja
A fehér életek is számítanak – írta ki magára a fekete rapper, aztán kitört a botrány. Nem a gettóból érkezett, megváltoztatta a popzenét, felbosszantotta Busht és Obamát, megveti a BLM-et és indult az amerikai elnökválasztáson is: Kanye West igazi különc popsztár, aki most már a politikába is beleszól, pofonokat adva és kapva. Bővebben...

A fehér életek is számítanak – írta ki magára a fekete rapper, aztán kitört a botrány. Nem a gettóból érkezett, megváltoztatta a popzenét, felbosszantotta Busht és Obamát, megveti a BLM-et és indult az amerikai elnökválasztáson is: Kanye West igazi különc popsztár, aki most már a politikába is beleszól, pofonokat adva és kapva.

Nyitókép: Angela Weiss / AFP

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. október 25. 16:38
Kirúgták a fekát a zsidó bankból mert fehérezett. Bravó!
Ödenburger
2022. október 14. 11:04
Úgy tűnik politikailag vállalhatatlan, hogy a fehér életek (is) számítanak
fogd a pénzt és kuss
2022. október 14. 08:26
ilyen a nyugati liberális, progresszív demokrácia. ha nem azt csinálod amit DIKTÁLNAK, megpróbálnak kinyírni. amerikai szovjet szocialista államok közössége
ujujuj
2022. október 14. 08:02
Egy négert elutasítani, mert nem woke üzenetet közvetít = nem rasszizmus, sőt, kötelező protokoll. Egy négert elutasítani, mert blm-üzeneteket közvetít = rasszizmus, a bank szabadon kifosztható és felgyújtható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!