„Shalom :)” – üzeni a Twitterre visszatérő Kanye West

2022. november 21. 13:48

Az antiszemitizmussal vádolt rapper zsidó köszöntéssel tért vissza a nyilvánosságba.

2022. november 21. 13:48
null

Fotó: Fadel/AFP

Kanye West, az elmúlt másfél évtized egyik legsikeresebb rapsztárja az utóbbi időszakban egyre többször szólalt meg politikai kérdésekről.

A fekete előadó megkérdőjelezte a Black Lives Matter mozgalmat is, keresztény és republikánus értékeket hangoztatott – majd belebonyolódott egy zsidók túlhatalmáról szóló tweetjébe, ami miatt szponzorok sora farolt ki mögüle, s a Twitterről is letiltották.

Elon Musk Twitter-felvásárlásával viszont újra megnyíltak a közösségi média kapui, így Kanye West is visszatérhetett a felületre.

A most „ye” művésznéven futó rapper ennek örömére egy „Shalom : )” üzenetet küldött a világnak a Twitteren.

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuuuzsaaa
2022. november 22. 03:57
Musk decetralizálta a közösségi fórumot, ez mindenképpen jó. Nagyon veszélyessé vált az a tendencia, hogy elnémítják a másként gondolkodókat, sokan eleve öncenzúrában élnek, nem is merik elmondani a véleményüket, mert a "liberális" nyugat megbünteti őket. Tiszta kommunizmus :(
illatosítotthegyilevegő
2022. november 21. 14:25
Szerintem a 2000-es évek utáni évek legjobb, legtehetségesebb zenésze. Egy zseni, rohadt sokoldalú zenét tolt és mindegyikből van rengeteg top slágere. Nem mondom, hogy nem vicces, hogy most ő a kisember hangja. Utálja a médiát. Megbékélést akar, erősen keresztény-konzervatív, de ezt ilyen 21. századi móddal kommunikálja, tehát trollkodással. (Ami valahol azt is jelenti, hogy valójában liberális is, csak ezzel a woke-val nem tud egyezkedni.) Nem is lehet cancellelni, olyan szinten magasan van. A jelenlegi counter-cultura egyik sajátos alakja. Egy hatalmas középső újat mutat az elitnek. Ismerve Kanye gondolkodását, nem fog leállni és nagyon vágja, hogy mit csinál, annak ellenére, hogy őrültnek hiszik sokan. :'D. Imád tetszelegni az őrült zseni szerepben. A fiatalok körében még mindig MENŐ, és olyan keresztény albumot adott ki az elmúlt években, mint kb. soha senki. Konkréten szerették a fiatalok, menő volt... Értelmiségi oldalról ott van Jordan Peterson, a konzummédia-algoritmus yt-ig-tiktok részen ott van Andrew Tate, a pop-hollywod részen ott van Kanye és ti barmok egy Putyin-t várjátok, hogy megmentsen a "romlott nyugattól" xd. Miközben a frontvonalak megvannak nyugaton, de ti eltévedtetek egy komcsi seggbe lool
Vitéz János
2022. november 21. 14:15
Vajon mi vitte rá erre? :-)
nempolitizálok
2022. november 21. 14:02
Sok mindent nem tehet, az összes négereket irányító menedzser zsidó. Ők kényszerítik arra a négereket, hogy ezt a szemetet csinálják, kábítószer, erőszak, stb. hirdetése. Ezt ő maga nyilatkozta, ezért is kezdték kicsinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!