„Hagyd a kárörömöt, Viktor!” – Verhofstadt is reagált Orbán Viktor mémjére

2022. december 12. 19:28

Daniel Freund után a belga liberális politikus sem hagyta szó nélkül a magyar kormányfő posztját.

2022. december 12. 19:28
null

Hagyd a kárörömöt, Viktor – így reagált Guy Verhofstadt a magyar miniszterelnök hétfői mémjére, amiről a Mandiner is beszámolt. Arról is írtunk, hogy őrizetbe vették az Európai Parlament baloldali alelnökét, Eva Kailit. A hatóságok egy Katarral kapcsolatos korrupciós ügyben folytatott nyomozás során vették őrizetbe a politikust, az ügyészség szerint a vesztegetők jelentős pénzösszegekkel és értékes ajándékokkal próbálták lefizetni az uniós parlament több magas rangú tagját.

„Az Európai Parlament azonnal intézkedni fog a felelősök felfüggesztése, kivizsgálása és megbüntetése érdekében...

miközben önök évtizedek óta blokkolnak minden korrupcióellenes erőfeszítést”

– fűzte hozzá Guy Verhofstadt.

Nyitókép: AFP/ Anadolu Agency/ Via AFP

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. december 19. 06:22
A SOK-SOK SZUPER KORRUPT ÉS SENKI ÁLTAL MEG NEM(!) VÁLASZTOTT STRASSBOURGH-I ÉS BRÜSSZEL-I NAPLOPÓ MOST POFÁZZON! .AHELYETT, HOGY MAGYARORSZÁG ELLEN ÁGÁLNA NÁLUNK NEM VAGY CSAK ÉPPENHOGY JELENTKEZŐ KORRUPCIÓRÓL! RAJTA-RAJTA STRASSBOURGH-I HÖLYGYEK-URAK: KEZDHETNEK HAMUT SZÓRNI A SAJÁT HÜLYE FEJÜKRE!
olajfa1
2022. december 18. 19:28
Az aljas mocskolódásaitokat nem kellett volna elkezdeni!!!... de ha már mindenképpen elkezdtétek... akkor abba kellett volna hagynotok!!! De mivel egyiket sem tettétek meg... AKKOR A KÁRÖRVENDÉS TELJESEN JOGOS!!!!!!!
olajfa1
2022. december 18. 19:26
Az ALJASSÁGAIDRA VÁLASZOLT Eva Kaili!-nak az EURÓKÖTEGEK!!!! CSENDBE MARADHATTATOK VOLNA!!!
olajfa1
2022. december 18. 19:24
Legszebb műköröm a KÁRÖRÖM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!