Attól fél a japán kutyaember, hogy a barátai megbélyegzik

2022. december 30. 17:10

Nem alaptalan a félelme.

2022. december 30. 17:10
null

A Mandineren is beszámoltunk a Toko álnév alatt élő japán férfiról, aki az összes megtakarítását, nagyjából kétmillió jent költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy collie. Akkor azt mondta, életre szóló álma volt, hogy kutyává váljon, és egy tehetséges jelmezgyártó cég meg is valósította szokatlan kérését.

A férfi azóta sem fedte fel valódi énjét, azonban napi szinten tölt fel videókat a YouTube-ra, ahol bemutatja a kutyanehéz életét. Toco azonban újra jelentkezett a japán sajtónál, ahol arról panaszkodott, aggódik hogy

barátai őrültnek tartják majd hóbortja miatt, pedig ő már kiskorában is kutya akart lenni.

Toco állításai szerint sokak előtt titkolja életmódját, rettenetesen fél a megbélyegzéstől. Az egyik videóban a collie jelmezbe öltözött férfit még meg is sétáltatják a japán utcákon.

Nyitókép: Twitter

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2022. december 31. 13:40
nagyon nem lepődtünk meg, minden japán szexuálpszichopata, ez is gondolom erre veri
Parzival
2022. december 31. 00:10
"Hatmillió forintot költött a férfi arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kutya" óbán mennyit költött, hogy úgy nézzen ki, mint egy disznó? Lefogadom ez a kutyaember is jobb miniszterelnök lenne. https://www.youtube.com/shorts/qI_v4O6InQM
Anonymtalan
2022. december 30. 22:22
Zseniális, már csak a transzkutyák hiányoztak.
need-info
2022. december 30. 22:09
Ajjaj, vannak gondok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!