Kanye West: Szeretem Hitlert!

2022. december 02. 13:47

Hitler dicsérése mellett holokauszt-tagadásba kezdett a rapper.

2022. december 02. 13:47
null

Kanye Westet behívta a jobboldali Alex Jones a műsorába, mivel előbbit megvádolták antiszemitizmussal. Nos, a rapper erősen indított, egy teljes arcot takaró fekete maszkban, egy narancssárga háló és egy csokoládés ital felhasználásával parodizálta Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt. 

Nem sokkal később pedig elkezdte Hitlert dicsérni.

Mint mondta, „Én jót látok Hitlerről... Minden embernek van valami értéke, amit letett az asztalra, különösen Hitlernek.” A rapper az interjú egy másik pontján azt is tagadta, hogy Hitler náci Németországa 6 millió zsidót ölt volna meg, és ezt „tényszerűen helytelennek” nevezte. Németországban az ilyen, a holokausztot tagadó kijelentések illegálisak.

„Sok mindent szeretek Hitlerben. Egy csomó dolgot” – szögezte le továbbá.

A rapper a műsor után a Twitter-oldalára

posztolt egy horogkereszttel kombinált Dávid-csillagot, ami után Elon Musk bannolta onnan,

mondván: „igyekeztem mindent megtenni. Ennek ellenére ismét megsértette az erőszakra való felbujtás elleni szabályunkat. A fiókot fel fogjuk függeszteni.”

Nyitókép: Twitter

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2022. december 03. 16:06
Mi lett volna Kayne Westtel, ha a harmincas években Németországban élt volna?
Ernie Pantuso
2022. december 03. 15:40
Eleve miért kell megengedni a majomnak, hogy egy fekete harisnyával a fején beüljön egy műsorba? Ennyire nem lehet találni értelmes embert aki ott tudna beszélgetni?
DrPepper
2022. december 02. 22:36
Ha úgy nézzük, Hitler volt az első rapper.
FAdamus
2022. december 02. 16:36
Én eddig azt hittem, hogy ez az ember normális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!