Orbán Balázs: Csak én érzem így, vagy titeket is irritál Daniel Freund?

2022. december 09. 16:49

A miniszterelnök politikai igazgatója reagált Freund támadására.

2022. december 09. 16:49
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Daniel Freund betámadta Orbán Balázst, mivel nem tudott szöveget értelmezni teljesen megfelelően: Orbán Balázs a CPAC Japánon előadást tartott, amelyben kifejtette, hogy

Ezt fejtette meg úgy Freund, hogy Orbán Viktor politikai igazgatója szerint a »nemzet« egyenlő a »bőrrel«. 2022-et írunk, és az Európai Unió egyik tagállamában a »bőr« ismét politikai fogalommá válik. Megdöbbentő” – írta a német liberális/zöldpárti EP-képviselő a Twitter-oldalán.

Reagált Orbán Balázs

„Csak én érzem így, vagy titeket is irritál Daniel Freund? A hozzá hasonló provokatív embereket azért fizetik, hogy aláássák az európai együttműködést” – írta az eset kapcsán Orbán Balázs a Twitter-oldalán.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Erdőmester
2022. december 10. 13:13
Ezt a taknyos D. Freundot ezért a tenyérbe mászó viselkedésért fizetik. Végtelenül undok fazon, aki pofátlanul hazudozik, vádaskodik. Otthon biztos semmibe veszik, egy lúzer. Gondolták jó helyen lesz az EP- ben, nem rontja otthon a levegőt. Rá is a politikai sülyesztő vár.
gyaloggos
2022. december 10. 12:14
Á, ENGEM már nem irritál! ROPPANT kevés ő, kevesek ezek ahhoz, hogy irritáljanak! A TANÁCSRA figyelek, ezek tényleg bohócok, bár igen-igen sokba kerülnek nekünk, adófizetőknek! VERHOFSTADT, meg ez a Daniel, meg a magyarországi ellenzéki EP-képviselők nem vehetőpek komolyan! PARAZITA banda, és MOCSKOSAK! itt VAN most az újabb botrányuk, az ELKÉPESZTŐ korrupciós ügyük!
öszödibeszéd
2022. december 10. 02:08
áh, Balázs, minket ő abszolúte nem irritál... - hanem halálra idegesít a hülyeségeivel ez a tökkelütött idióta.
nyisztor
2022. december 10. 01:19
2000-2001-ben vénülő fejjel kellett megtanulnom az EU - épp belépni készültünk és bele is léptünk - szerkezetét-szerveit. Akkor se, de mindmáig nem értem, miért találták ki anno az Európai Parlamentet. Egy méregdrága Hyde park, tényleges hatalom-befolyás nélkül. Mára szabályszerűen elrákosodott, egyre károsabb-veszélyesebb. Kézenfekvő, hogy az USA az EU gyengitése eszközeként használja. Az Egyesült Királyság EU-ból való kitessékelésének - ezzel hosszútávon az EU kinyirásának - tettestársa. Mao Kinájában lenne a helye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!