Nem bírt magával Daniel Freund, szinte azonnal reagált Orbán Viktor mémjére

2022. december 12. 12:45

Mutatjuk az EP-képviselő bejegyzését.

2022. december 12. 12:45
null

Mint a Mandiner megírta, mémmel szúrt oda Orbán Viktor az Európai Parlamentnek annak aprópóján, hogy őrizetbe vették az Európai Parlament baloldali alelnökét, Eva Kailit. Eről ide kattintva olvashat bővebben.

Daniel Freundnak szinte azonnal reagálnia kellett

A magyar miniszterelnök bejegyzésére Daniel Freund szinte azonnal reagált. „Amikor egy európai parlamenti képviselő kenőpénzt fogad el, és börtönben végzi / Amikor több mint egy évtizeden át büntetlenül lop milliárdokat” – olvasható az általa megosztott válaszmémen, melyet az alábbi képernyfotón tekinthet meg.

Fotó: képernyőkép/Twitter
Fotó: képernyőkép/Twitter

Nyitókép: Rolf Vennenbernd / DPA / AFP

***

 

Összesen 271 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2022. december 13. 03:20
Hát! Német kisköcsög ez nagyon halovány. Ez a magyarországi elvtársainak az intellektuális szintje.
MyOp
2022. december 12. 23:05
A visszavágó elég gyengécske lett.
Namond
2022. december 12. 22:01
Noname, nevedet nem vállaló senkiházi, mit tettél volna D Freud helyében? Nem tudod, mert Rogán faszával vagy elfoglalva?
Töki
2022. december 12. 21:36
Sok magyar neolibernyák elmegy a jó kurva anyjába! Vajon honnan a faszomból tudja ez a kis zsidó kotonszökevény, ha nem a magyar tetvektől! Egyébként meg Dani, a saját házad/hazádnál sepregess! Baszd szájba a kurva anyádat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!