Ez nem békegalamb volt: csúnyán elfajult a galambász-vita, a tenyésztő három embert agyonlőtt, majd önmagával is végzett

2023. április 30. 17:04

A galambok sorsa, valamint a vita tárgya eddig ismeretlen.

2023. április 30. 17:04
null

Három embert agyonlőtt, majd magával is végzett egy férfi vasárnap a portugáliai Setúbalban – jelentette a CNN Portugal hírcsatorna. Joao Freire portugál rendőrkapitány a Reuters hírügynökségnek egyelőre csak annyit erősített meg, hogy négy holttestet találtak, és minden jel arra utal, hogy lövöldözés történt, de a részleteket még vizsgálják.

A CNN Portugal úgy tudja, hogy a lövöldözés reggel 8 óra körül történt Setúbal Bairro Azul nevű szegénynegyedében, és az elkövető akkor végzett magával, amikor a rendőrség a helyszínre ért.

A Lusa portugál hírügynökség a rendőrségre hivatkozva arról számolt be, hogy

a bűntett galambtenyésztéssel kapcsolatos elmérgesedett vitából fakadhatott, bár pontos oka továbbra sem ismert.

Továbbá a helyi sajtó arról cikkezett, hogy az áldozatok 40-60 év közötti életkorú férfiak, az elkövető pedig sörétes puskát használt tettének elkövetéséhez.

A Público című helyi lap szerint a négy férfi a térségben illegálisan tartott fenn zöldségkerteket, ahol galambházaikat is tartották.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2023. április 30. 21:53
Gondolom a galambok drogot szállítottak.
retyezáti remete
2023. április 30. 20:46
A galambászok Magyarországon is érdekes állatfaj.
DrPepper
2023. április 30. 18:03
Környezete galamblelkű embernek ismerte.
need-info
2023. április 30. 17:36
béke galambok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!