Hillary Clinton: Putyin mindent megtett, hogy ne lehessek elnök

2023. április 22. 15:39

A demokrata politikus Bidenről, Trumpról és Putyinról is kifejtette a véleményét.

2023. április 22. 15:39
null

A 2016-os amerikai elnökválasztáson a demokratákat képviselő Hillary Clinton az RTE Late Night Show című műsorának adott interjút, amelyben elmondta: teljes mellszélességgel Joe Biden mögött áll a következő elnökválasztáson. Hozzátette, szerinte az emberek nem értékelik eléggé mindazt, amit Biden eddig elért.

Donald Trumppal kapcsolatban kijelentette, hogy sem személyes, sem politikai okokból nem örül a korábbi elnök elleni vádemelésnek, ugyanakkor nem rejtette véka alá véleményét egykori riválisáról:

„Szomorú képet fest az országunkról és a demokráciánkról, hogy valaki az ő hozzáállásával, viselkedésével, meggyőződésével és múltjával újraindulhat az elnökválasztáson"

 – jelentette ki.

Hozzátette, szerinte, ha most lenne a választás, a republikánusok a történtek ellenére is Trumpot indítanák.

Ezt követően Vlagyimir Putyinról is kifejtette véleményét. Az orosz elnököt „megrögzött nőgyűlölőnek” és „hidegvérű gyilkosnak” tartja. Elárulta,

Arra a kérdésre, hogy tett-e valamit Putyin azért, hogy ne lehessen elnök, Clinton azt válaszolta: „Tudjuk, hogy tett”.

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mati
2023. április 23. 21:28
Micsoda szerencsénk van.
cutcopy
2023. április 23. 10:46
"Putyin mindent megtett, hogy ne lehessek elnök" Így már értem miért támogatjátok fegyverrel az ukránokat..
elbogumilo
2023. április 23. 10:11
Trump megválasztása előtt írta egy kvázi független szakértő, hogy ha a demokraták nyernek, kirobbantják a világháborút. Akkor megúsztuk, de négy évre rá már nem. És itt is van...
Krupp Skya
2023. április 23. 07:40
Mocskos liberálbolsevik picsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!