Játék vagy valóság? – döntse el ön!

2023. április 24. 14:40

Elképesztően élethűre sikerült egy új fejlesztésű videójáték.

2023. április 24. 14:40
null

Múlt héten óriási fejtörést okozott az a videó, amely a DRAMA stúdió készülő új játékából, az Unrecordból származott – írta meg a PlayDome.

A felvételen egy kommandós testkameráján figyelhettünk meg egy akciót egy elhagyatott gyártelepen. Az ilyen jellegű felvételek abszolút szokványosnak számítanak, azonban a látottakról nagyon nehéz volt eldönteni, hogy

valós eseményeket tükröz, esetleg tényleg csak egy játék bemutatóját láthatjuk.

A félreértések elkerülése végett az egyik fejlesztő, Alexandre Spindler, a Twitter-csatornáján osztott meg egy újabb videót, amivel bebizonyítja, hogy valóban egy játékról van szó.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. április 24. 21:21
Amyban hetente be megy 1 frusztrált , aki nem lett az amy álom ,és lemészáról pár embert. Múltkor is . Nézem fiú. Neeem,gender,. Fiú is meg leány is. Megy 1ik se.
Akitlosz
2023. április 24. 16:28
Az élet szép. Csak szar a grafikája.
Kormánypárti2
2023. április 24. 16:27
Majd a Sváby meg a szekértője kielemzi.
jóember
2023. április 24. 16:06
Jól be lehet gyakorolni, aztán lehet indulni Ukrajnába önkéntesnek. Lehet, hogy akik most ott vannak, azok is így jártak el. Egy dologra viszont nagyon oda kell figyelni, arra az egy életre, ami az igazi játékban van. https://youtu.be/q-4S13DBE2k
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!