Orbán Balázs is beszállt a mém-háborúba: frappánsan visszavágott Daniel Freundnak

2023. május 17. 22:40

Szavazzon, ki nyert?

2023. május 17. 22:40
null

Daniel Freund még nap közben osztott meg magáról egy képet azzal a szöveggel, miszerint „én, amikor azt hallom az Orbán-kormánytól, hogy jól haladnak a jogállamiság és a korrupcióellenes küzdelem terén”.

Erre válaszolt frappáns mód Orbán Balázs: „Én, amikor egy baloldali európai parlamenti képviselő a korrupcióról próbál minket kioktatni”.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korodi
2023. május 19. 15:40
1. valóban, nálunk nem működnek a fékek&ellensúlyok ilyen szintű korrupció mellett 2. ha elhiszed, hogy a fidesz nem szogáltatja ki a nyugati multiknak a magyar munkaerőpiacot, akkor ugyanolyan naív vagy, mint a dk-sok. Ott tartunk a nagy munkahelyteremtési programokkal, hogy külföldi munkaerőt hoznak be a multik (Göd és az épülő akksigyárak pl). A Soros-sztori véleményem szerint egy konteos fikció, nem tudok jobban belemenni, nem is akarnék. A hazai oligarcha-kurzus korrupciót alkalmazó feltőkésítése bőven felülmúlta a legsötétebb gyurcsányi ügyeket is. Ilyen nincsen, hogy rokonaimat, családomat stb tőkésítem fel, ez dél-amerikai szint, ez klasszik bűnözés. Az erre felhozott érvek, miszerint "itthon marad a pénz", "munkahelyet teremt" üres hazugságok csak, mesterien és médiatúlsúlyban tálalva. Itt egyetlen nemzetáruló oldal van, márpedig a muszkapárti magyar vezetés. Ennyire szégyenteljes, a teljes magyar identitással és gazdasági, társadalmi, politikai érdekekkel szembemenő, az országot a nyugatot is fenyegető ruszkinak kiszolgáltató kormányt Kádár óta nem sikerült összehozni. Az egész nyugat megvet minket, és nem lesz igazunk a 400 millió nyugatival szemben. Nem kell az ukránt szeretni, de vannak a páréves időtávokon túlmutató érdekek, azokat veszi semmibe a fidesz a ruszki melletti vétózással. Szóval az igazi nemzetáruló az a magyargyilkos ruszkiknak nyíltan drukkoló fideszkurzus. Ezt a kurzust ebben a formájában meg kell állítani, mert visszafordíthatatlan károkat fognak okozni belátható időn belül. A kormány nem a nép, és a tolvaj ner-kurzus meg pláne nem. Ment a mellveregetés, hogy EU nélkül is kemények vagyunk, hát akkor meg lehet majd mutatni kínai hitelből. 3 Szakszervezetekben egyetértek, azóta sem mert egyetlen kormány sem érdemben foglalkozni a helyzettel, hiszen a külföldi multiknak az nem lett volna kívánatos. Helyette jönnek a rabszolgatrövények, amelyek szintén a fidesz-éra vívmányai. Amire nincs magyarázat, az az oktatás, szándékos, már-már dacos lezüllesztése. Én ezt a teljes körű foglalkoztatást (bújtatott munkanélküliséget) nem propagálnám ennyit, nem néz ez ki olyan jól, mint a statisztikában. De az már egy másik topik. Ja és én gyurcsányékat is megvetem mélyen, mielőtt még bármi vád érne, ha rajtam múlna, már rég ülne. CSak akkor nehezebb volna elbábozni az ellenzéket. Gyurcsány direkt v indirekt módon a ner egyik alappillére.
Nemkellnév
2023. május 18. 16:57
Freundot akkor engedném nyilatkozni, ha aláírna egy kötelezvényt arra nézve, hogy előtte a köztévé interjút készít vele.
kitiltott
2023. május 18. 14:08
Latom idefujta a szel az ellenzeki szemetet.. Na fiúk lehet érvelni.. Már kérdeztem máshol is Mire akarjátok le cserélni az isten haza családot? Melyek az értékeitek amelyek mögé fel lehet sorakozni? Ki az aki képviseli a ti értékrendeteket? Gyurcsány és Gyurcsánynné? Értsétek meg nincs alternatíva Gyurcsány és a DK Vagy Orbán Viktor és a Fidesz -KDNP... Ezekből lehet választani ..
budihazi gabriellák
2023. május 18. 13:32
A frappáns kis nyomorékot majd megsimizi az anyja mert más leszarja szegényt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!