Megállíthatatlanul pörgött hátrafelé egy vidámpark körhintája, miközben gyerekek ültek rajta (VIDEÓ)

2023. július 30. 08:55

A vidámpark üzemeltetői először megpróbálták a vészleállítóval megállítani a gépet, de nem sikerült.

2023. július 30. 08:55

A Rye Playland vidámpark egyik zsúfolt hullámvasútja nemrég meghibásodott, és 10 percen keresztül megállíthatatlanul pörgött visszafelé, miközben gyerekek ültek rajta – számolt be a New York Post. A megrázó incidensről készült TikTok-videón az látható, ahogy az aggódó alkalmazottak és a park látogatói 

 

tehetetlenül nézik az önálló életre kelt körhintát. 

 

A vidámpark üzemeltetői először megpróbálták a vészleállítóval megállítani a gépet, de nem sikerült. A karbantartó személyzet ezután a mentőcsapat segítségére sietett, és áramtalanította a gépet. 

Az esetről készült videó alább látható:

Nyitókép. TikTok

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2023. július 30. 13:13
Alig látni fehér embert, csak dagadt proli négereket, latinókat, keverékeket. De az USA mégis inkább máshol akar rendet tenni.
Katicza
2023. július 30. 11:24
Amilyen szinten van a jenki társadalom, és amilyen tudást felhalmoznak a sok semmit érő universitykben, meg sem lepődöm, hogy elsőre nem az áramtalanítás jutott eszükbe. Mire a google-n megtalálják a megoldást, az összes gyerek összehányta a másikat.
masikhozzaszolo
2023. július 30. 11:10
A bejáratnál ki kell egészíteni a feliratot: Nem vidám park.
motoman
2023. július 30. 10:52
Vére lehet valakit kártérítésért perelni, ahogy arrafelé szokás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!