Napokig bujkált egy magyar nő a houstoni reptér mosdóiban, emberrablók elől menekült

2023. július 18. 09:11

Végül annyira legyengült, hogy kórházba szállították.

2023. július 18. 09:11
null

A Houston Airports cikke szerint a nőt Monica Phillips, egy reptéri biztonsági őr találta meg a mosdóban, akit korábban arra képeztek ki, hogy az emberrablásra utaló gyanús jeleket figyelje. Az eset előzménye, hogy a nő állítólagos fia ugyanis felhívta a reptér biztonsági szolgálatát, hogy az édesanyját keresi. 

A nőnek május 28-án kellett volna Houstonban átszállnia egy Európába tartó gépre, de azóta nem hallott felőle.

Phillipsnek gyanús lett, hogy a magát a nő fiának kiadó telefonáló miért várt volna öt napot a hívással, ha valóban aggódna az édesanyjáért. Napokkal később Phillips és a rendőrök rábukkantak az egyik mosdóban a nőre, aki azóta ott bujkált. Phillips rögtön kapcsolt, hogy valószínűleg őt kereste az ismeretlen telefonáló, majd hoztak egy tolmácsot is, aki tudott magyarul, így minden részletet megtudtak a hatóságok.  

A nőt két férfi kísérte a texasi Lubbockból Houstonba, ott kellett volna átszállnia, de a nő ekkor kijátszotta kísérőit, és eltűnt a szemük elől. A magyar nőt a bevándorlási hivatal munkatársai vették át, akik rögtön kórházba vitték, hiszen a tíz nap bujkálás alatt szinte semmilyen rendes ételt nem evett. Az ügyben a rendőrség is nyomozást indított. 

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2023. július 18. 11:43
Szegényke megbolondult. Van ilyen.
altercat1
2023. július 18. 11:30
Vajon ki lehet és itthon van-e már?
cutcopy
2023. július 18. 09:42
Houston van egy kis problémátok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!