Nyolc hónap eltiltás után újra Twitterezhet Kanye West

2023. július 30. 11:19

Elon Musk tavaly novemberben állította vissza Donald Trump fiókját is.

2023. július 30. 11:19

Kanye West fiókját visszaállították a Twitteren, miután nyolc hónapra eltiltották a „sértő bejegyzései” miatt – számolt be a BBC. A Ye néven ismert amerikai rappert azzal vádolták, hogy megsértette a platform erőszakra való felbujtást tiltó szabályait. A cikkben azt írják:

mióta visszatért az oldalra, amelyet a tulajdonos Elon Musk X-re keresztelt át, semmi újat nem posztolt.

Musk 2022. december 2-án azt nyilatkozta: Ye megsértette az erőszakra való felbujtás elleni szabályokat, ezért a fiókot felfüggesztik. A portál szerint erre azután került sor, hogy a zenész sértő tweeteket közölt, az egyikben például egy horogkeresztet és egy Dávid-csillagot kombináló szimbólumot tett közzé. 

Musk tavaly novemberben állította vissza Donald Trump volt amerikai elnök fiókját, miután egy közvélemény-kutatást követően 51,8% szavazott a visszaállítás mellett.

Nyitókép. Wikipedia

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo6
2023. július 31. 21:17
Egy nigger, aki meri azt mondani, amit nem lehet.
sorivo6
2023. július 31. 21:15
Adjál nekik, nigger! Te vagy a király!
Reszelő Aladár
2023. július 31. 07:01
A lipsi egyenlőség lényege, hogy nem mindegy, hogy melyik fekete polgárjogi aktivista kiabálja, hogy “Fuck the police!”.
Osztap_Bender
2023. július 30. 18:25
Nyolc hónap eltiltás után újra Twitterezhet Kanye West....................................................A megszűnt twitteren?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!