Titokzatos videót osztott meg Elon Musk

2023. július 23. 09:25

A pár másodperces videóhoz semmilyen kommentárt nem írt a milliárdos.

2023. július 23. 09:25
null

Egy vibráló X-ről oszott meg egy háromperces videót immár saját közösségi oldalán, a Twitteren a világ egyik leggazdagabb embere, Elon Musk.

A dollármilliárdos tulajdonos ezzel a közösségi médiaplatform logójának lehetséges megváltoztatására utalhatott. Egy tweetben Musk azt sugallta, hogy a jelenlegi Twitter márkát és annak ikonikus madaras logóját egy „X” logóval lehetne felváltani. 

Mióta Musk októberben felvásárolta a Twittert, jelentős változások történtek a vezetésben. Az egyik ilyen a vállalat átnevezése X Corp-ra, ami összhangban van Musk azon törekvésével, hogy egy, a kínai WeChat-hez hasonló szuperalkalmazást fejlesszen ki – jegyzi meg a hírről beszámoló Portfolio.

Nyitókép: Britta Pedersen / POOL / AFP

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2023. július 23. 12:38
Miután konkrétan megírta, hogy lecserélik a logót és a madarakat (https://twitter.com/elonmusk/status/1682964919325724673), marha titokzatos, ja.
kovsa
2023. július 23. 10:03
"Egy vibráló X-ről osztott meg egy háromperces videót immár saját közösségi oldalán," - Na most tényleg nem tudja valaki, mi a különbség a perc és a másodperc között? Ez már olyan szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!