Dróntámadás miatt megint lezárták a moszkvai repteret

2023. augusztus 21. 09:29

A drónt hatástalanították, de a reptér forgalma részben leállt.

2023. augusztus 21. 09:29

Az orosz hatóságok vasárnap után hétfőn reggel is részlegesen lezárták a vnukovói nemzetközi repteret Moszkvában egy ukrán dróntámadás miatt – írja a RIA Novosztyi.

A hatóságok közleménye szerint az eset moszkvai idő szerint 6.50-kor történt. A drónt elektronikus eszközökkel hatástalanították, ami végül Pokrovszkoje településen csapódott be. A reggeli órákban később egy másik drónt is észleltek, amely Moszkva felé tartott. Ezt reggel 8:16-kor semlegesítették.

Ahogy a Mandiner korábban beszámolt róla, vasárnap azért kellett felfüggeszteni a gépek indulását és érkezését, mert ismeretlen drónok jelentek meg a reptéren. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: képernyőfotó

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aegopolis.
2023. augusztus 21. 10:26
Hehe, ezer kilométert repült zavartalanul, mielőtt hatástalanították, gondosan megvárva, hogy elérjen a moszkvai repülőtérig.
Falióra tábornok
2023. augusztus 21. 09:37
az ork légvédelem hagyományosan nagyon ott van a spiccen... :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!