Az izraeli háború alapvetően Oroszországnak kedvez és nem Ukrajnának

2023. október 11. 16:33

Kizárólag az orosz kormány érdeke, hogy iszlamista szélsőségesek Ukrajnának adott nyugati fegyverhez jussanak.

2023. október 11. 16:33
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Sokan kérdezték tőlem, mi a véleményem arról, hogy nyugati fegyverek Ukrajnán keresztül találtak utat a Hamaszhoz? Az, hogy erre az égvilágon semmilyen bizonyíték nincsen. Kizárni nem lehet, hogy korrupt ukrán tisztek tudva vagy nem tudva adtak el fegyvert iszlamista szélsőségeseknek. De azt sem, hogy az orosz szolgálatok a zsákmányolt nem kevés nyugati fegyverből adtak át a Hamasznak és a Hezbollahnak.

Tudatosan csak és kizárólag az orosz kormány érdeke, hogy iszlamista szélsőségesek Ukrajnának adott nyugati fegyverhez jussanak – mert ez kiválóan használható Ukrajna ellen a propagandában. Ez teljesen tiszta és logikus, mint ahogy az is, hogy az izraeli háború alapvetően Oroszországnak kedvez és nem Ukrajnának (de ettől még aligha Oroszország a felelős érte, nem hiszem, hogy ekkora befolyásuk lenne a térségben vagy Iránra) Kinek az érdeke? Ennyiből tudunk következtetni, meg abból, hogy amit Medvegyev mond, az szinte mindig orosz propaganda – az egyszerűbb fajtából.”

Nyitókép: Gavriil Grigorov / SPUTNIK / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. október 13. 17:32
És ez kinek kedvezett ??? https://www.huffingtonpost.co.uk/2014/05/01/islamist-extremists-isis-crucify-two-men-syria-graphic-images_n_5246462.html
HuCon1
2023. október 12. 15:01
Érdekes, az orosz-ukrán konfliktusban nem találta meg az amcsi szálat.
Falcon-HU
2023. október 12. 09:32
Amerika érdeke nem lehet?
Unknown
2023. október 12. 02:16
Sőőőt!! Azok akik a fegyvereket adták az ukránoknak, nem is gondolták volna mindezt, amire már a legelején figyelmeztettek azok, akik egy kicsit is ismerték az ukránokat. Persze az is lehet, hogy ennek a fordítottja igaz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!