A Nobel-díjas Krausz Ferenc az első sorból hallgatta Orbán Viktor zürichi beszédét

2023. november 22. 14:19

Állva tapsolták a magyar miniszterelnököt a Weltwoche rendezvényén.

2023. november 22. 14:19
KRAUSZ Ferenc

A Mandiner beszámolt róla, hogy teltház fogadta Orbán Viktort Zürichben, a Weltwoche konzervatív lap jubileumi rendezvényén. A magyar miniszterelnök beszédében kifejtette: Európa elvesztette az önrendelkezési képességét. A jubileumi panelbeszélgetést a Mandiner élőben közvetítette, tudósításunkat ide kattintva olvashatják.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Európa elvesztette az önrendelkezési képességét

A Weltwoche konzervatív lap kilencvenéves ünnepségének egyik kiemelt vendége Magyarország miniszterelnöke volt. A kormányfő beszéde után egy kerekasztalbeszélgetésen is részt vett, ahol Európáról, háborúról, migrációról és az Egyesült Államokról is beszélt. Összefoglalónk!

A panelbeszélgetés után a közönség állva tapsolta meg Orbán Viktort, amit ide kattintva nézhetnek meg. A közönség soraiban feltűnt a Nobel-díjas magyar fizikus Krausz Ferenc is.

 

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. november 23. 04:24
Krausz akadémikus KOMOLY TERMÉSZETTUDÓS, aki pontosan tudja, hogy kit kell meghallgatni--azaz: KIRE KELL FIGYELNI--ÉS KIT NEM(!) NEM VÉLETLENŰL KAPTA MEG AZ IDEI FIZIKAI NOBEL DIJAT--amit nem adnak pl "JÓDLIZÁS"-ÉRT, vagy--teszem azt--a pókervilágbajnokságon szerzett bronzéremért!!!
Tommaso
2023. november 22. 20:58
ORBÁN a háborús bűnös Putyin érdekében vétózgat, és akadályozza az EU normális működését. Mégis, kit kellene ezért büntetni, ha nem Orbanisztánt?
Tommaso
2023. november 22. 20:13
Krausz az első sorban ült. ÉS? Egy ki Tüntetett, Temészet Tudományban Tehetséges Tudóstól nem várható el, hogy a Társadalom Tudományokhoz is konyitson. Mivel nem Orbanisztánban él, nem érzi át a Pártállami Diktatúra és Orbán elhibázott gazdaságpolitikája mennyire árt az országnak. Bár némi fogalmat már alkothatott róla, mikor a fizikai Nobel-dijas iskolájáról kiderült, hogy ott NINCS FIZIKATANÁR. Mert az Orbán-rezsim igy gondoskodik a tudósutánpótlásról. is
Tommaso
2023. november 22. 20:05
Az orbánseggnyaló ujujuj-nak és makapaka2-nek halvány lila fogalma sincs arról. mi az a pártállam, mi a PÁRTÁLLAMI DIKTATÚRA2.0 . Pedig a teljhatalmú egyeduralkodó Orbány által (félre)vezetett ország felmutatja, produkálja ennek a jogtipró szisztémának az összes jellemzőjét. Hatalomkoncentráció, önkormányzatiság leépitése, fékek és ellensúlyok megszüntetése, a polgári szabadságjogok erős korlátozása, a négy hatalmi ág nem-szétválasztása, egypárti alkotmányozás, az Alkotmánybiróság és a Parmlament jogkörének korlátozása a népszavazások tiltása, a választójogi anomáliák, ahol jelentős különbség van a kormánypárti és a kormánykritikus választópolgárok jogai között, stb., stb., stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!