Állva tapsolták Orbán Viktort Zürichben (VIDEÓ)

2023. november 22. 13:14

Nagy sikert arattak Svájcban a magyar miniszterelnök szavai.

2023. november 22. 13:14
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy teltház fogadta Orbán Viktort Zürichben, a Weltwoche konzervatív lap jubileumi rendezvényén. A magyar miniszterelnök beszédében kifejtette: Európa elvesztette az önrendelkezési képességét. A jubileumi panelbeszélgetést a Mandiner élőben közvetítette, tudósításunkat ide kattintva olvashatják.

Ezt is ajánljuk a témában

A panelbeszélgetés után a közönség állva tapsolta meg a magyar miniszterelnököt:

 

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. november 23. 18:13
orbanegygeci-0catalina11 2023. november 23. 07:57 Mit lehet arra mondani, ha szajbaszarta a firkasz a fajtadat? Hm?" hát mossa ki a száját orbanegygeci! Hm?
Igor Teo
2023. november 23. 10:08
gyerekek, ne foglalkozzatok a kritikákkal...
csapláros
2023. november 23. 09:03
Pelso j. 2023. november 22. 19:21 ..."A beszéd konkrét jelentősége, haszna Magyarország számára...?"... Szövegértelmezésed NULLA: ez egy konzervatív ÚJSÁG jubleumi rendezvénye volt, ahol SZEMMEL LÁTHATÓAN több mint 400 újságíró jött össze. ÉRTED??? ÚJ-SÁG-Í-RÓ, ha ismered ezt a fogalmat egyáltalán. Ez legalább 400 TUDÓSÍTÁST, cikket jelent Magyarország miniszterelnöke beszédéről, amit TÉNYEK támasztanak alá: nálunk nincsenek migránsok, nincsenek zavargások, nálunk BÉKE van és BIZTONSÁG. A 400 körüli cikkel MILLIÓKAT világosítanak fel az Európában tobzódó ÚJ, a LIBERÁLNÁCI diktatúráról, még akkor is, ha ez a fogalom legföljebb csak nálunk ismert, de amelynek az ismérveit Orbán tételesen fölsorolta. Ebből eredően, ez jobban megnöveli a Magyarországgal szimpatizálók tömegét, MINTHA fizetett hirdetésekkel, milliárdokért igyekezett volna ezt Orbán maga reklámozni. Ez Magyarország INGYEN reklámja és egy koporsószög a sok közül a LIBERÁLNÁCIKNAK. 😅😅😅
csapláros
2023. november 23. 08:44
Tommaso 2023. november 22. 19:50 ..."Az orbánseggnyaló Csapláros ugyan megpróbált "ellen-érvelni" Sajnos, egyetlen ÉRV, egyetlen TÉNY sem jutott az eszébe. Csak erre futotta neki > 💩💩💩"... MERT NEKED ez JÁR! Megdolgoztál és megdolgozol érte. 😀 UGYANIS: 1. Orbán egyre jobban népszerűbb a LIBERÁLNÁCI világban is, nemcsak a választók, de a vezetők között. 2. Európa majd minden államában ( kb ÖTVEN ORSZÁGBAN) Orbán megítélése egyre inkább pozitív, egyre többször hallani, hogy Orbánnak IGAZA van. 3. Amerikában TÖBB EZREN voltak kíváncsiak Orbánra, milliók látták és hivatkoznak rá mint példára. Svájcban több mint 400 újságíró volt kíváncsi, akik innentől millióknak fogják hirdetni az orbáni, a Józan ész igazságát... 4. HAZUDSZ: nincs Orbanisztán nevű ország a térképen és a NATO és az EU liberálnáci diktátorai csak BESZÉLNEK arról, hogy Magyarország NÉLKÜL tárgyalnának. De te segghülye voltál mindig is nyelvtanból, és fingod sincs a feltételes mód használatáról, szarkupac. 😅
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!