Ebből még komoly baj lehet: hatalmas lángokkal ég egy szentpétervári gázterminál (VIDEÓ)

2024. január 21. 09:01

Fokozott készültséget rendeltek el, nem kizárt, hogy egy ukrán drón okozta.

2024. január 21. 09:01
null

Alekszandr Drozdenko a közösségi oldalán adta hírül, hogy hatalmas lángokkal ég a Novatek terminál. A régió kormányzója szerint az Uszt-Luga kikötőben található gázterminálnál személyi sérülés nem történt, ugyanakkor fokozott készültséget rendeltek el. Tájékoztatása szerint a Szentpétervártól nem messze lévő kikötőbe megérkeztek a rendkívüli helyzetek minisztériumától a szakemberek, akik segítettek a tűz megfékezésében is. 

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy szabotázs vagy baleset történt, a nyilvántartások szerint a terminálon öt hajó tartózkodott, volt köztük görög, libériai, gaboni és panamai is. Megjegyezték, hogy a közelben lévő, forgalmas Pulkovó repülőtér a normál rendben működik. 

A Magyar Nemzet azt írja, hogy a Novatek üzem stabil gázkondenzátum frakcionálására és átrakodására szolgáló komplexum a Balti-tengeren, amely lehetővé teszi a stabil gázkondenzátum könnyű és nehéz benzin, kerozin, dízel és a tengeri hajózásban használatos üzemanyag komponensének feldolgozását, valamint a késztermék tengeri exportra történő szállítását. A Twitterre is kerültek fel videók a tűzesetről, ott azt írták, hogy nem baleset, hanem egy ukrán drón okozta akció miatt gyulladt ki a terminál. 

Nyitókép: Handout / Telegram / @drozdenko_au_lo / AFP

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. január 21. 20:21
"lajajakab11 2024. január 21. 18:31 • kezdenek a lájkaid halványulni," De csak hányni tudtok, érvelni nem. Mert HÜLYÉK vagytok. Csak akkor válaszolj, ha mo$$lékkomcsi vagy. Hoholszoponcoknak jeges tea, tea nélkül.
lajajakab11
2024. január 21. 18:31 Szerkesztve
A FÓRUM FÉRGE: BÜDÖS KANYA alias B_kanya kezdenek a lájkaid halványulni, kihullanak a putler szoponcok.. elmarad a kopejka-apanázs
B_kanya
2024. január 21. 16:08
trash5B_kanya 2024. január 21. 14:06 • Szerkesztve "Belinkelsz egy dokumentumot, amiből világosan kiderül, hogy nincs szankció a gázra," Akkor olvasd el, mert felköptél és alámásztál. És HAZUDTÁL, hogy linkelsz egy EBESZ jelentést, nyomorékozó 100% liberrálbol$$i. https://mandiner.hu/kulfold/2024/01/fedezekbe-rohantak-az-orosz-katonak-ez-lett-a-vesztuk-video "trash5 2024. január 09. 21:36 @B_kanya: Tudod mit, gyökér? Én megkeresem neked a jelentést ami dokumentálja az Oroszországból érkező állig felfegyverzett orosz turisták érkezését a szakadár köztársaságba." Én emlékszem, a bol$$ik a múltat akarják végképp eltörölni.
2024. január 21. 16:05 Szerkesztve
lajajakab11 2024. január 21. 12:17 • Szerkesztve "A BOLSEVIK OROSZ MAFFIAÁLLAM SZÉTZÚZÁSA ALAPVETŐ CÉLJA A HALADÓ EMBERISÉGNEK." A lajajakab nevű mocsadék fajtája tette szitokszóvá a "haladó" jelzőt. Akkor írj vissza, ha büdös komcsi vagy, bol$$ijakab.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!