Extrát akartak, de egyelőre csalódást keltő Muskék idei fejlesztése

2024. január 10. 21:02

A fizetési lehetőség már a küszöbön, de a bankszámláját még senki se szüntesse meg!

2024. január 10. 21:02
null

Praktikus újításon dolgoznak Elon Muskék, az X (korábbi Twitter) platformon bevezetnék a peer-to-peer fizetéseket, ráadásul már idén – írja a Finextra. A fizetési folyamatok feldolgozására vonatkozó engedélyek megszerzését már tavaly előkészítették, az év végére pedig 13 amerikai államban meg is kapták a létfontosságú jóváhagyást – jelentette be a tulajdonos.

Elon Musk 2024-es terveket soroló blogján azt írja:

Elindítjuk a peer-to-peer fizetéseket, a felhasználóink számára hasznos funkciókat és új kereskedelmi lehetőségeket mutatunk be.

Praktikus lépés, bár a korábbi elképzelések még merészebbek voltak: Musk októberben azt ígérte, hogy a felhasználók az idei év végére megszüntethetik a bankszámláikat, miután a teljes pénzügyi életüket bonyolíthatnák az X-en. Nos, ez a fejlesztés ettől jóval elmarad.

A Twitter azt már lehetővé tette korábban a felhasználók számára, hogy adományokat küldhessenek a tartalomgyártók számára, de az átütő siker reményében egyelőre dolgoznak tovább.

Fotó: Kirsty Wigglesworth/WPA Pool/Getty Images

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2024. január 10. 21:32
( ez a lent hirdető az origo legyen bármilyen oldali is, párját ritkitóan egy fasszopó lap )
Tara Verde
2024. január 10. 21:25
Ha eddig nem gondoltam volna azt, hogy Musk a háttérhatalom trójai falova, ez most egyértelművé vált. Odaédesgette a teljes alt-right-ot az X-re - mint egyébként az egyetlen platformra, ahol letiltás nélkül megszólalhatnak - majd rá akarja tenni a kezét a pénzükre. Ügyes...
robag7
2024. január 10. 21:12
Ha még kész sincsen, akkor mit várnak? Kb.. Jó ez a ház, csak a fele hiányzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!