Itt vannak az újabb megfejtések a Soros-pár hátteréről

2024. február 23. 11:17

Hillary Clintonhoz közel álló nővel randizik a milliárdos.

2024. február 23. 11:17

Huma Abedin Hillary Clinton volt kabinetfőnöke úgy tűnik, továbblépett Bradley Cooper hollywoodi színészen és már Alex Sorossal, a milliárdos Soros György fiával van kapcsolatban – írta a South China Motning Post.

A Hillary Clinton korábbi munkatársa és „fogadott lánya”

az amerikai média szerint nyilvánosan is felvállalta kapcsolatát Alex Sorossal egy Instagram-sztoriban, amelyet mindketten Valentin-napon posztoltak. A 47 éves Abedin és a 38 éves Alex a képen egy párizsi étteremben összebújva látható, vörös rózsákat terítve az asztalra.

Abedin 2022-ben került a címlapokra a Cooperrel való romantikus kapcsolata miatt, de a nem sokkal később szakított.

Mielőtt Cooperrel randevúzott volna, Abedin 2010 és 2017 között Anthony Weiner New York-i kongresszusi képviselő felesége volt. Házasságuk akkor ment tönkre, amikor Weiner botrányos – többek között egy 15 éves gyereket is érintő – szexuális tartalmú üzenetei napvilágot láttak.

Tavaly Alex Soros vette át 93 éves apja 25 milliárd dolláros befektetési alap-birodalmának irányítását. Az ifjabb Soros az elmúlt években otthagyta „playboy” életmódját, hogy inkább a politikára koncentráljon, rendszeresen látogatja a Fehér Házat is, és találkozik magasrangú politikusokkal, legutóbb éppen az Európai Bizottság elnökével Ursula von der Leyennel vacsorázott.

A párról Hillary Clinton egyik korábbi magas rangú munkatársa azt mondta „Ők egy klasszikus Clinton-álompár.

Alex tökéletesen illik Humához. Őrülten gazdag és befolyásos – minden, ami Humát érdekli”.

Egy másik forrás pedig azt mondta a nőről, hogy „Huma mindig is létre akarta hozni a királyi család amerikai változatát”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Alex Soros Instagram-oldala

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paater-gregor
2024. február 24. 15:45
Most nő, ha nem is hohol a társa, ni! Hát te nem tudod, hol a határ, Sanyi?
kombinator-0
2024. február 24. 15:20
és hol van Sanyika nagy melák néger szeretője?
paater-gregor
2024. február 24. 15:01
"befektetési alap-birodalmának" Nem törzsbirodalomról van szó, hanem invesztíciós fundusról. Vagyis: befektetésialap-birodalmának Akh. 141. b)
Zilizi Gábor
2024. február 24. 08:05
Majd Frank Drebin hadnagy a Alex korházi ágya mellet fogja talalgatni, hogy ki volt a tettes. - Frank ki le hetett? - Lehetett egy féltékeny férj, egy buzi barát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!