Kivel romantikázott Alex Soros Párizsban?

2024. február 16. 17:56

Huma Abedin részt vett Hillary Clinton 2016-os kampányában, aki egyetemista korában lett a mentora, miután gyakornokként a Fehér Házba került. Abedin az utóbbi idők legnagyobb demokrata botrányhősének volt a felesége.

2024. február 16. 17:56
null

Huma Abedin, aki korábban Hilary Clinton politikai tanácsadója volt, szerdán megosztott egy képet magáról és Alex Sorosról, amint egy párizsi étteremben vacsoráznak. 

A képen a pár egy sarokfülkében összebújva látható a vörös rózsákkal és ajándékokkal teleszórt asztal mögött – számolt be a Daily Mail. 

Ezt is ajánljuk a témában

A 47 esztendős Huma Abedin hét évvel ezelőtt vált el Anthony Weinertől, a demokrata párt egykori üdvöskéjétől, miután az szexbotrányba keveredett, amibe bele is bukott. Weiner explicit képeket küldözgetett különböző nőknek, ami miatt le kellett mondania. Később azonban 21 hónap börtönre ítélték, miután egy 15 éves lánynak kezdett üzengetni. 

A politikai tanácsadó, aki még egyetemistaként került Hillary Clinton mellé, eleinte kiállt a férje mellett,

de ahogy növekedtek a botrányok benyújtotta a válást. Az ex-házaspárnak egy közös gyermeke van. 

Huma 2021-ben egy memoárban írta meg házasságának történetét. Ebben lejegyezte: Weiner botránya mélyen megalázta őt, mivel 

konzervatív muszlim neveltetése miatt a férje volt az első férfi az életében. 

„Összetörték a szívemet, kirángattak, megtapostak, megaláztak. Olyan sokáig éltem szégyenben, szégyenkezve” – mondta a The Cutnak egy 2021-es interjúban memoárja megjelenése előtt: „Utólag visszagondolva, rendkívüli traumát éltem át”.

Botrányos férj után milliárdos playboy?

A Daily Mail leírása szerint Huma Abedin számára meglepő választás lenne Alex Soros, aki a lap szerint libertinus életmódjáról ismert. 

Az elmúlt években Alex Soros megpróbált változtatni a róla kialakult képen: 

celebpartik helyet elkezdett vezető politikusokkal találkozgatni, 

mint például Barack Obama, Nancy Pelosi vagy Joe Biden. 

Nyitókép: Alexander Soros Facebook-oldala

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cicologus
2024. február 18. 21:15
előbb leszokik a buzulásról,utána konzervativ lesz
Gyurcsany-embere
2024. február 18. 15:41
Ilyen a fideszes oldal, folyton szembeköpi magát. Eddig nem a lejáratás ment, hogy homoszexuális? Döntsétek már el!
google-2
2024. február 17. 12:33
Szegény Alex, még nőkkel is hajlandó találkozni, csak mentse a Nyílt Társadalmát, vagy mijét! Már sajnálni is kezdtem ezért.
CubaLibre
2024. február 17. 12:31
A kép és a pozíció alapján az apjával.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!