Álapácákat kapcsoltak le Romániában, akik rituális szolgáltatásokat kínáltak jó pénzért

2024. április 03. 13:38

Tavaly októbertől 250.000 lejt csaltak ki a hiszékeny áldozatoktól.

2024. április 03. 13:38

Nyitókép: Illusztráció / Képmetszet

Kilenc nő apácának adta ki magát Romániában, és rituális szolgáltatásokat kínáltak jó pénzért az interneten – olvasható a Maszol cikkében. A portál szerint az így okozott kár értéke meghaladja a 250.000 lejt. A rendőrök tíz helyszínen tartottak házkutatást, amelyek során kiderült, hogy 2023 októberétől mostanáig kilenc 18 és 75 év közötti nő több olyan honlapot hozott létre és működtetett, amelyeken keresztül 

apácáknak kiadva magukat, rituális szolgáltatásokat kínáltak, megtévesztve több embert az országban és külföldön, 

így nagy összegű pénzösszegeket szereztek. A házkutatásokat követően a nyomozók több bankkártyát, banki átutalási dokumentumokat, mobiltelefonokat, PC-meghajtókat, memóriatárolókat és különböző pénzösszegeket foglaltak le.

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­­ö­g­ö­­s­ ­­­l­á­n­­­y­­o­­k­ ­­­v­­­á­­r­n­a­­­k­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Sandokan74
2024. április 04. 06:45
B.zd meg törölt felhasználó legalább olvasnád el a cikket mielőtt ide okádsz egy kurva nagy hazugságot: a cikk szerint Vrancea, Valcea, Galac megyékben fogták el őket, ezek a megyék nem Erdélyben, Partiumban, Bánságban vannak. Léteznek ortodox apácák is. Olvass utána....
törölt felhasználó
2024. április 03. 17:32 Szerkesztve
"Kilenc nő apácának adta ki magát Romániában," Tegyük hozzá, hogy ez NEM a teljes Romániát, hanem csak a magyarlakta területek római katolikus lakosságát érintette. Az ortodox keresztényeknél ugyanis NINCSENEK apácák, Így őket nem is lehetett ezzel a baromsággal megtéveszteni. Márpedig a románok nem római katolikusok, hanem a Román Ortodox Egyház tagjai. .
masikhozzaszolo
2024. április 03. 17:06
/apácáknak kiadva magukat, rituális szolgáltatásokat kínáltak, megtévesztve több embert az országban és külföldön/ Copy-space magyar ellenzéki képviselők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!