Nem vicc: már szépségversenyt is rendeznek a mesterséges intelligencia-modelleknek

2024. április 17. 10:06

Az indulásnál egy szabály van, mégpedig, hogy a versenyzőknek teljesen mesterséges intelligencia által generáltnak kell lenniük.

2024. április 17. 10:06

A nyitókép illusztráció. Fotó: IAN HOOTON / SCIENCE PHOTO LIBRARY / IHO / SCIENCE PHOTO LIBRARY VIA AFP

Május 10-én megkoronázzák az első Miss AI-t, írja a TMZ.

A legszebb digitális modell a World AI Creator Awards nevű verseny keretein belül lesz megkoronázva, és mint írják, a mesterséges intelligencia élvonalába tartozó alkotókat ünneplik.

A győztes AI-modellt alkotó személy 5000 dolláros nyereményben részesül.

A cikk közölte, hogy az indulásnál egy szabály van, mégpedig az, hogy a versenyzőknek teljesen mesterséges intelligencia által generáltnak kell lenniük.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jandor
2024. április 18. 22:55
Feszes mellűt nem tudnak generálni?
Mindenhova
2024. április 17. 18:16 Szerkesztve
Van egy végtelen összegű fogadásom, h. a győztesre maximálisan hasonlító gumibabát 20 perc múlva meg lehet majd rendelni a temun aliexpressen ebyen ...
Akitlosz
2024. április 17. 16:54
A szépség puszta matematika. Eláruljam a szépség varászszámát? Na egye fene. 1,618 Amennyiben ezt az arányszámot alkalmazza a programozó a modell legyártásánál, akkor azt az emberek szépnek, sőt gyönyörűnek fogják találni. Tehát pl. a koponyának 1,618-szer hosszabbnak kell lennie a szélességénél. A szemek széle távolságának 1,618-szer kell nagyobbnak lennie a száj szélességénél. Az alsó ajaknak 1,618-szer kell szélesebbnek lennie a felső ajaknál. És így tovább. Ettől egyedül az orr mérete a kivétel, de csak az európaiak számára. Az európai orr ennél nagyobb, de nem is tetszik az ázsiaiaknak! A varázsszám nem csak az emberi testnél működik, hanem az egész természetben. Napraforgót, rózsát, csigaházat is így kell rajzolni, ha azt akarjuk, hogy szép legyen.
titi77
2024. április 17. 16:28
én meg benevezem a számítógépemet legközelebb. lesz olyan bübájos mint a koncsitta wurst
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!