Cenzúrázta a műsorát a flamand csatorna, amikor Izraelt kellett volna mutatni az Eurovízión (VIDEÓ)

2024. május 12. 22:16

A képernyőn többek között az a kiírás jelent meg, hogy „elítéljük az Izrael által elkövetett emberi jogi jogsértéseket”.

2024. május 12. 22:16

Nyitókép: Képernyőfotó

A közösségi médiában körbejár egy videó, melyen a 2024-es Eurovízós Dalfesztivál döntőjének egy pillanata látható.

A felvétel szerint a dalverseny alatt 

a flamand VRT megszakította adását, hogy „Izraelt szidalmazza”. 

„Izrael állam a sajtószabadságot rombolja”

Mikor a kamera az izraeli fellépő „lihegőjéhez ért”, az alábbi kiírás jelent meg a csatorna képernyőjén:

„Ez egy szakszervezeti akció!

Elítéljük az Izrael által elkövetett emberi jogi jogsértéseket. Izrael állam mindenekelőtt a sajtószabadságot rombolja.

Ezért egy pillanatra megszakítjuk műsorunkat”

A vonatkozó felvételt, melyen az említett akció is látható, alább tekintheti meg:

Kifütyülték, de a nézők a döntőbe jutatták az izraeli előadót

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, kifütyülték Eden Golant, az Izraelt képviselő énekesnőt az Eurovíziós Dalfesztivál főpróbáján. 

Dala az október hetedikei terrortámadás során elhunytak gyászáról szól. 

Azonban a gyűlölködés hiábavaló volt, Golant a döntőbe jutatták a nézői szavazatok.

Az eseményt Malmöben szervezték meg, Svédország egyik legnagyobb muszlim közösségének otthont adó városában.

A finnek még a főpróbán sem ejtették ki Izrael nevét

Sőt, még egy olyan videó is kering a neten, melyen az látható, ahogy a finn műsorvezető nem hajlandó a zsűri kérésére sem kimondani a pontozás során Izrael nevét a döntőt megelőző főpróbán. 

Helyette ugyanakkor elhangzik Írország neve.

 

Összesen 477 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2024. május 14. 07:05
Kurva szarul érezhetik magukat a cionisták, hogy hiába a világ urai, a világ amit teremtettek (SZÁNDÉKOSAN) elíteli őket. A bibi csak az, hogy a talmu is előírja izrael elbukását mielőtt megkaparintják a világot. Ezboedig egyszerű móson lehet. Irán megtámadja izraelt (vagy fordítva), emiatt izraelre atom kerül. Pandóra szelencéje kinyílik, az usa zsidó vezetése végrehajta a 66-os parancsot, és átveszi a hatalmat, és háborút indít minden goyiM ellen. Emberek, javaslom az emigrálást, vagy az oroszokhoz akiknek van erejük (gondolom) ellenállni vagy egyenest az usába, hogy tudjatok csatlakozni a saját oldalatokhoz időben. Egyébbkén vagy ellenség vagy járulékos veszteség lesztek.
alexandrosz-2
2024. május 13. 14:43
Helyes! Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára. Az amerikai egyetemeken végigsöprő, és immár egyes nyugat-európai felsőoktatási intézményekre is átterjedő demonstrációk világosan jelzik: a befektetett dollármilliók, a példátlan propaganda tevékenység és a megfélemlítés ellenére azért az egyetemisták jelentős része képes megőrizni tisztánlátását és erkölcsi érzékét. A tüntetések elleni brutális rendőrségi fellépés, a média hamis tudósításai, valamint a tiltakozó mozgalmak résztevőinek megbélyegzése pedig az eddig sunyuló, de immár egyre brutálisabb zsidó zsarnokság kiépülésének egyértelmű bizonyítékai.
Hekimeki
2024. május 13. 12:16
Hulladék zsidók ❗❗❗❗❗
hátakkor
2024. május 13. 08:23
Ruszki csatorna meg az egész EU-ban be van tiltva..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!