Kubrick él!

2010. április 14. 17:19

Ha minden igaz, Scarlett Johansson és Sam Rockwell hamarosan egy új Stanley Kubrick-moziban szerepel. A mester egykori filmtervét még az 50-es években vetették papírra.

2010. április 14. 17:19

A Lunatic at Large című film forgatókönyvének vázlatát az 1999-ben elhunyt Kubrick megbízásából a ponyvaíró Jim Thompson írta még az 50-es években, azután, hogy társíróként részt vett a zseniális rendező Gyilkosság és A dicsőség ösvényei című filmjeiben. Kubrick a Spartacus után szerette volna megrendezni a Lunatic at Large-ot, azonban a forgatókönyv akkor ismert egyetlen példányát ellopták.

Philip Hobbs, Kubrick veje és a Kubrick-archívum felelőse leporolta a tervet még 2006-ban, amiből Stephen R. Clarke írt forgatókönyvet. A történet 1956-ban játszódik és egy lobbanékony férfiről szól, aki egy bárban felszed egy vonzó, de neurotikus nőt. Egy titokzatos, csavaros történetről van szó, amelynek középponti rejtélye, hogy a szereplők közül valójában ki az, aki egy elmegyógyintézetből szökött ápolt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!