Az első magyar 3D Akadémia

2015. október 20. 19:27

Az október 12-én megnyílt 3D Akadémia pozitív nemzetközi fogadtatását szemlélteti a 3D nyomtatás egyik vezető oldalának írása.

2015. október 20. 19:27
Davide Sher

„A 3D akadémiák talán az európai 3D nyomtatás csúcstrendjei közé tartoznak az utóbbi időben. Az egyik ok az lehet, hogy a legtöbb európai iskola nem biztosít elég forrást az amerikai oktatási rendszerben STEM-ként (tudomány, technológia, mérnöki munkák, matematika) definiált, új megoldásokra, mint például a 3D nyomtatás különösen fogékony területekre.

Sok 3D nyomtatással foglalkozó cég megértette, hogy jövőbeli közönségüket saját maguknak kell felnevelni és kitanítani. Az iMakr Kezdte a MyMiniFactory Akadémiával, és a példát máris többen követik, köztük a FreeDee Printing Solutions, Magyarország első 3D nyomtatótechnológia-szolgáltatója.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!