Magyarok a CES-en: MashrooM Music Player

2016. január 08. 09:31

Voltak magyarok is Las Vegasban a CES 2016 kiállításon, az egyik érdekes projekt a MixyLabs startup automata DJ zenelejátszója.

2016. január 08. 09:31

A magyar startup a lusta emberek életét könnyíti meg, hiszen mindenki egy halom zenével rendelkezik valószínűleg okostelefonján. Biztos, hogy már unja, hogy teljes albumokat hallgasson, vagy saját mixeket állítson mindig minden alkalomra össze illetve új zenéket keressen folyton-folyvást. A MashroomM Music Player algoritmusa nekik segít, végignézi a mobilunkon (jelen esetben még iOS a támogatott platformja) a számainkat, majd az egymáshoz illő dalokat kiválogatja. Készít ebből egy listát, amiből kiszedegetjük mi maradjon, majd a lejátszáskor, mint egy profi DJ átkeveri őket, vagyis folyamatosan szól a zene, közben dolgozhatunk vagy sportolhatunk vagy csak hallgathatjuk azt a háttérben szólva. Attól függően milyen alkalomhoz kell a zene úgy állítja össze a számainkból a szettet, mindezt automatikusan. Ha nem tetszik amit a MashroomM Music Player zenél bármikor kikapcsolhatjuk, de lehetőségünk van a listák elmentésére és csak későbbi lejátszására is. A stratup második körös befektetésre vár és tervei között szerepel a program streaming szolgáltatásra való adaptációja is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!